Primarul Timişoarei, turul şantierelor din oraş în zi de sărbătoare

Primarul Timişoarei, turul şantierelor din oraş în zi de sărbătoare

4
DISTRIBUIȚI

ridicarea podului02_resize

Revenit din concediu pentru o singură zi, edilul şef Nicolae Robu a descins pe şantierul de pe Podul Michelangelo, în plină sărbătoare. Vizita a fost o nouă dovadă a faptul că nici măcar Direcţia de comunicare al Primăriei nu ţine pasul cu primarul, presa fiind anunţată cu nici o oră înainte de eveniment şi fiind nevoită să pătrundă pe şantier sărind un gard mai lăsat la pământ.  Voios, primarul s-a plimbat  prin praf şi a pus întrebări.


Desigur că a curs cu asigurări că lucrurile merg ca la carte şi că până la finele lunii septembrie se va deschide circulaţia. „Dar, dacă nu va fi aşa, noi nu vom considera asta un eşec”, a clarificat edilul şef. Vă reamintim că la finele săptămânii trecute podul a fost ridicat cu 70 de centimetri şi că marţi în Timişoara vor veni experţi de la Bucureşti pentru a decide dacă sistemele de reazăm trebuie sau nu înlocuite. Întrebat de ce a ales tocmai o zi care e liberă prin lege, primarul a explicat că el nu a cerut nimănui să muncească şi că pe Michelangelo se lucrează la opţiunea constructorilor. Robu a completat că de dimineaţa a fost la biserică şi că restul zilei îl va petrece vizitând nu mai puţin de 17 şantiere din oraş, nu pentru că ar fi mai presus de lege sau de sărbători, ci pentru că doar astăzi este în oraş. Printre şantierele unde va merge primarul se numără Piaţa Bălcescu, Musicescu, Strada Torac – Vidrighin, Sorelui, Sala Poloivalentă şi două biserici.

 

4 COMENTARII

  1. Nu mi se pare normal ca patronii sa „forteze” angajatii sa lucreze intr-o zi de sarbatoare (totusi e una din principalele sarbatori ale crestinitatii ) pentru ca domnul primar are chef de plimbat prin oras . In aminteste de vizitele lui Ceausescu din copilarie , mai lipsesc pionierii si utecistii sa-l aplaude si sa-l omagieze !!! RUSINE!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.