Scandal între două familii de ţigani din cauza unei căsătorii eşuate. Vezi...

Scandal între două familii de ţigani din cauza unei căsătorii eşuate. Vezi ce „amendă” s-a cerut rudelor ginerului nehotărât VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

scandal tigani 11
Două familii de ţigani s-au bătut, în această după amiază, în zona Pieţii Maria din Timişoara. Motivul a fost o căsătorie ratată după ce un tânăr de 22 s-a răzgândit şi şi-a ales altă soţie, plecând de pe strada Braşov la o altă tânără care stătea pe bulevardul 16 Decembrie 1989.


Familia băiatului s-a dus să discute când va avea loc nunta, numai că au apărut rudele tinerei abandonate. Acestea au cerut tatălui băiatului să le plătească drept despăgubire pentru fapul că tânărul s-a răzgândit 10.000 euro. De aici şi până la izbucnirea scandalului nu a fost de cât un pas. Membrii celor două familii s-au luat la bătaie. Zece persoane, printre care două femei, au fost ridicate pentru audieri şi duse la secţia 3. Uneia dintre ele i s-a făcut rău pentru că era hipertensivă şi nu şi-a luat tratamentul, un echipaj de la Ambulanţă acordându-i prim ajutor. Rudele ţiganilor de pe strada Braşov au venit să le aducă mâncare, susţinând că „s-au luat de la o fată. Nu s-au bătut deloc”. După audieri, cei zece au fost reţinuţi pe 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri, urmând să fie prezentaţi procurorului care va decide dacă va cere judecătorului eliberarea de mandate de arestare preventivă pe numele acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.