Show-ul de Ziua Timișoarei – dansuri lascive, mulți cai verzi pe pereți...

Show-ul de Ziua Timișoarei – dansuri lascive, mulți cai verzi pe pereți și puțină muzică live. Vezi când a început publicul să huiduie GALERIE FOTO

8
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-600757295">

alex velea06_resize

Cea de-a doua seară de show cu ocazia Zilei Timişoarei a programat în Piaţa Operei un concert în cadrul căruia o avalanşă de artişti pop – majoritatea dintre ei de la casa de discuri HahHaHa Productions – au încercat să distreze publicul de la faţa locului. Spre deosebire de prima seară, numărul celor prezenţi a fost mult mai mare, iar unii dintre puştanii care s-au înghesuit cu sârg au ajuns încă de la orele 16 ale după – amiezii. Drept urmare, pe parcursul recitalurilor au existat şi câteva leşinuri şi deshidratări în rândul celor aflaţi în primele rânduri.

Pe plan muzical lucrurile au început cu Sore şi Ruby, aceasta din urmă cântând şi mega – hitul ei Stinge lumina. Mai apoi, publicul format în marea lui majoritate din copiii de grădiniţă şi şcolari a savurat spectacolul susţinut de Delia. La fel ca şi majoritatea artiştilor „ceruţi“ în urma sondajului de opinie realizat de autorităţile oraşului pentru Ziua Timişoarei şi aceasta a cântat peste negative şi a apelat chiar şi la câteva cover-uri pentru a avea priză la public. Alex Velea a declanşat distracţia maximă alături de „Cai verzi pe pereţi“, piesă care mai apoi şi-a găsit locul şi în recitalul lui Smiley. Noroc că pe parcursul serii n-a mai cântat şi Don Baxter, căci altfel timişorenii ar fi avut ocazia să asculte piesa de trei ori în aceeaşi seară.

De departe, cel mai penibil moment al serii a fost recitalul susţinut de Andreea Bănică. Dincolo de mişcările lascive executate împreună cu dansatoarele ei şi de glumele nesărate făcute cu un dansator dezbrăcat la bustul gol, solista nu a impresionat prin nimic. Nici măcar cu momentele de „stand up comedy“ nereuşite dintre piese. Unicul artist care a cântat „pe bune“ cu trupă de acompaniament a fost „tăticul“ majorităţii artiştilor care au urcat aseară pe scenă, Smiley. Un moment interesant a fost atunci când prezentatorul show-ului, Florin Mihoc a încercat să spună ceva despre o surpriză a autorităţilor. Fiindcă a pomenit ceva de primar şi viceprimar, unii au reacţionat prompt cu huiduieli. Din fericire, nu a fost nici un speech oficial. Doar improvizaţiile prezentatorului. Inclusiv acelea în care publicul a fost anunţat că Alex Velea întârzie fiindcă a făcut pană pe drumul dinspre Oradea spre Timişoara. Una peste alta, a fost o seară în care „viitorul patriei“ alcătuit din copii de diverse vârste au avut parte de mult circ, dansatoare despuiate şi glume cu tentă sexuală. Ceea ce a lipsit din peisaj au fost recitalurile live (cu excepţia lui Smiley). Evident, n-au lipsit nici artificiile şi nici promisiunea că la anul vom avea parte de un show şi mai şi. Cu Antonia, dacă e să ne luăm după entertainerul de servici al serii.

 

 

 

 

 

 

 

8 COMENTARII

  1. ia scoateti-va voi morcovu din cur si mai taceti in fras, nu stiu cum dormiti noaptea cu tot rahatul aservit pe care il serviti in fiecare binecuvantata zi de pesudojurnalism. Zoltan Varga iti urmaream articolele din ADS cu destul de mare interes erau serioase, obiective cat se putea….trist…trebe sa recunosti ca nu ai stofa de editorialist. Nici limbaj surprinzator nici comparatii iesite din comun nici vreo opinie care sa vada dincolo de ce vede orice om.

  2. @ Diana. Mi se pare un articol destul de obiectiv si la obiect, am fost la fata locului. Daca nu-ti place cum scrie Zoli n-ai decat sa nu-l citesti, nu stiu ce comparatii iesite din comun astepti tu, iar opinii dincolo de ce vede un om are in alte articole. Poate ne dai tu un exemplu despre cum ar trebui scris referitor la un eveniment de genul acesta.

  3. @Diana-probabil ca esti una dintre adulatoarele „sclavului” dar jurnalistul chiar are dreptate …te-ai suparat degeaba…ma rog!Gustul fiecaruia nu se discuta .Comaprativ cu ce a fost in centru ieri ,as putea jura ca mai multa lume se aduna pe strandul UMT decat la spectacolele ale lui Robu…

  4. @Zoli Varga…Ai descris cum nu se poate mai bine ziua Timisoarei….Asta e viitorul tarii…Altadata de ziua Timisoarei era muzica buna.Tin minte doar de UB40 si numai trebuie sa zic nimic altceva..Sa se distreze cei mici ca doar sunt in vacanta noi restul oamenii din oras numai contam.Stam acasa si ascultam muzica buna nu imi trebuie sa imi aduca primarul pe cineva ca sa ies din casa….Per ansamblu nici unde nu e un conducator bun in tara asta….

  5. Evident ca nu se putea sa nu existe comentarii. Oare puteti fi recunoscatori pentru ceva ce se petrece in orasul asta? Cand se face un asemenea eveniment exista comentarii peste comentarii, cand nu se face, aceeasi poveste.
    Nu a existat niciun moment penibil! Fiecare moment al artistilor de aseara a fost specific felului lor de entertainment, unele mai bune, altele mai rele daca le luam comparativ, iar asta a depins de artist. Fiecare s-a straduit in modul lui iar asta nu ar trebui criticat ci laudat.

  6. Sunt absolut de acord, Zoli (y).
    Desigur, exista unii pentru care pleiada de „vedete” care a urcat pe scena ieri seara sunt adevarati artisti care nu cad niciodata in penibil – nici cand nu au un repertoriu suficient de vast casa poata sustine singuri un concert. Nu trebuie sa nemire – mai tineti minte cati romanii erau innebuniti dupa manele ?…..
    Din fericire, stiu ca nu te vei schimba – si ca nu pui la suflet comentariile celor care nu se pricep nici la muzica, nici la jurnalism, dar nu se jeneaza sa dea sfaturi altora 🙂

  7. Un articol bun si la obiect. Suntem foarte recunoscatori, n-am zis ca nu…doar ptr Desant . In rest nu m-a interesat niciun maaare artist. N-as sta la Andreea Banica nici daca s-ar arunca cu euro. Probabil atat ar mai fi de facut, ca in rest a cam incercat tot.Fiecare are dreptul sa-si spuna opinia dar, Adriana, cum as putea sa fiu recunoscatoare ptr. muzica proasta si manifestarile dezgustatoare si binecunoscute ale unor cantareti mediocri?Dar am avut de ales si am plecat, dupa ce au cantat Desant.In rest s-auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.