Studenţii de la Universitatea de Vest participă la cel mai mare festival...

Studenţii de la Universitatea de Vest participă la cel mai mare festival de tehnologie din lume

0
DISTRIBUIȚI

poza vest

Cum să promoveze în carieră sau cum o afacere poate avea succes pe Facebook sunt doar câteva dintre întrebările la care 50 de studenţi de la Universitatea de Vest din Timişoara vor afla un răspuns în cadrul Campus Party Europa. Evenimentul este unul dintre cele mai mari şi mai ambiţioase festivaluri de tehnologie internaţionale şi va reuni peste 10.000 de participanţi din lumea digitală din Europa, la Londra, în perioada 2 – 7 septembrie.


Studenţii din Timişoara prezenţi la eveniment se vor informa despre tehnologiile noi şi în curs de dezvoltare, pe care le vor putea folosi ca surse de inspiraţie. Campus Party se adresează atât persoanelor interesate de tehnologia digitală, precum şi antreprenorilor, hackerilor, promotorilor, gamerilor şi utilizatorilor avansaţi, care vor avea parte, timp de o săptămână, de peste 500 de ore de conferinţă susţinute de 100 de vorbitori.

Tinerii care studiază la Universitatea de Vest din Timişoara vor lua lecţii de la cei mai buni oameni de ştiinţă din lume care le vor vorbi despre cele mai importante tehnologii. Printre invitaţii de la evenimentele anterioare Campus Party se numără Tim Berners – Lee, inventatorul World Wide Web, Steve Wozniak, co-fondator Appel, sau astronautul Neil Armstrong.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.