Un student român la Amsterdam s-a întors acasă pe bicicletă ca să-i...

Un student român la Amsterdam s-a întors acasă pe bicicletă ca să-i sprijine pe copiii cu sindromul Down

0
DISTRIBUIȚI

razvan

Răzvan Isac, un student român de la Universitatea Erasmus din Rotterdam, a plecat într-o aventură pe bicicletă pe un traseu de aproape 4.000 de kilometri cu scopul de a sensibiliza oamenii să doneze bani pentru o asociaţie care se ocupă cu copiii afectaţi de sindromul Down.


Proiectul poartă numele „Europe UP Ride” şi a fost iniţiat de tânărul din România la încheierea studiilor, care a dorit să se întoarcă acasă pe bicicletă, traversând zece ţări. Răzvan Isac se află pe ultima sută de metri, ieri, studentul a ajuns la Timişoara, după ce a străbătut 3.500 de kilometri şi mai mare doar 500 de kilometri până la destinaţia finală, Bucureşti. Răzvan şi-a început traseul din Amsterdam pe 18 iulie, iar 24 de zile mai târziu a intrat în România după ce a traversat unele dintre cele mai importante oraşe europene cum ar fi Rotterdam, Bruxelles, Paris, Geneva, Munchen, Viena sau Budapesta, înaintând cu o viteză medie de 20 km/h şi 170 km/zi.

Asociaţia ABC Down, pentru care studentul român încearcă să strângă fonduri, a fost înfiinţată pornind de la experienţa personală a doi părinţi al căror copil a fost diagnosticat cu sindromul Down. Asociaţia îşi doreşte să ofere copiilor cu dizabilităţi posibilitatea de a se integra şi de a se dezvolta social. Cei care doresc să sprijine Asociaţia ABC Down o pot face donând bani în conturile: RON – RO92FNNB001002999258RO01, EUR – RO49FNNB001002999258EU01, Cod Swift: FNNBROBU, Credit Europe Bank (Romania) SA, Sucursala Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.