Bojin reinventează discursul politic: ce nu poate „pipăi” șeful consiliului județean

Bojin reinventează discursul politic: ce nu poate „pipăi” șeful consiliului județean

3
DISTRIBUIȚI

bojin congres

Consilierul judeţean al PSD Timiş, Adrian Negoiţă, a declarat astăzi sus și tare că s-a săturat ca instituţia pentru care lucrează să arunce bani pe geam.


În calitatea sa de şef al Comisiei de Cultură, pesedistul a făcut o solicitate în plenul CJT. „Pe agenda culturală avem acţiuni deosebite, dar foarte multe gen oul năzdrăvan sau colţuleţul vesel. Indiferent că vorbim despre ONG-uri, această agendă trebuie să arate cu totul altfel în viitor. Toată lumea e de acord că trebuie schimbată, dar fiecare se gândeşte că dacă se începe cu el, va ieşi un fel de runoare. Vreau ca luni, în data de 7 octombrie, la ora 13.00, să facem o întâlnire publică în care să îi chemăm pe toţi cei interesaţi de la ONG-uri, de la şcoli pentru a conlucra la ceea ce înseamnă criteriile legate de noua agendă”. Negoiţă a precizat şi că nicăieri în lume nu s-a mai întâlnit situaţia de la Timişoara unde activităţile unor ONG-uri sunt sută la sută finanţate de la bugetul judeţean. Şeful CJT Titu Bojin a aprobat reunirea comisiei. La scurt timp după, legat de alte investiţii şi proiecte, Bojin a constatat că „trebuie să facem reguli şi ordine, pentru că nu le putem coordona, nu putem pipăi ce înseamnă aceste acţiuni, trebuie să vedem care sunt cele cu rezonanţă internaţională”.

3 COMENTARII

  1. Caraghioslacuri: Te legi, fetito, de toate „fleacurile”, fara sa tii cont de ce inseamna adevarata activitate jurnalistica. Ai facut facultatea la f.f. sau pe „pipaite”, de ti-a ramas imprimat termenul? …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.