Diana Bulimar s-a accidentat şi ratează Campionatele Mondiale de la Antwerp

Diana Bulimar s-a accidentat şi ratează Campionatele Mondiale de la Antwerp

0
DISTRIBUIȚI

BRITAIN LONDON 2012 OLYMPIC GAMES

Gimnasta din Timişoara a suferit o accidentare la Campionatele Naţionale din această săptămână şi va rata CM de la Antwerp.


Diana Bulimar a fost supusă vineri unei intervenţii chirurgicale la genunchi. Lotul României pentru Belgia e format astfel doar din Larisa Iordache şi Sandra Izbaşa.

Ghinion teribil pentru Diana Bulimar, care a avut evoluţii foarte bune săptămâna trecută la concursul de la lphen aan den Rijn. Gimnasta noastră a câştigat atât concursul individual compus, cât şi finalele de la bârnă şi sol din Olanda şi privea cu optimism spre Campionatele Mondiale care debutează pe data de 30 septembrie. Vineri însă, la Campionatele Naţionale de la Bucureşti, Diana Bulimar a suferit o accidentare la genunchi, subluxaţie de rotulă, pe fondul unei necroze diagnosticate în urmă cu şapte ani. Timişoreanca a fost operată în aceeaşi zi la o clinică din Viena şi va rata astfel CM.

Larisa Iordache şi Sandra Izbaşa s-au impus în cadrul Campionatelor Naţionale la probele individual compus, respectiv sol, şi vor reprezenta România la Antwerp. Concursul pe echipe a fost adjudecat de CNS Cetate Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.