După ce i-a certat pe Facebook, Robu s-a dus să le facă...

După ce i-a certat pe Facebook, Robu s-a dus să le facă galerie jucătorilor de la ACS Poli. Cum i-a îmbărbătat în vestiar

0
DISTRIBUIȚI

 robu stadion

În prima sa zi de lucru după concediu, între treburile ce ţin de gospodărirea oraşului, primarul Timişoarei şi-a făcut luni timp pentru o vizită-fulger la vestiarele arenei „Dan Păltinişanu”. Nicolae Robu a avut un mesaj de încurajare pentru elevii lui Valentin Velcea, după ce, în urma eşecului de la Braşov, a criticat dur pe Facebook unele decizii luate în cadrul clubului.

Nicolae Robu a vrut să-i îmbărbăteze pe jucătorii lui ACS Poli după cele două eşecuri consecutive din campionat şi să-şi arate încrederea în echipă.


0-1 cu Botoşani şi 1-2 cu Braşov au fost rezultatele care l-au nemulţumit teribil pe edilul-şef. Acesta nu a vrut să stea de vorbă cu reprezentanţii presei, dar a spus că i-a încurajat pe jucătorii echipei timişorene, în care are totală încredere.

„A venit să ne spună că avem toată susţinerea dânsului, că nu au fost decât două jocuri nefericite în care am prestat un joc mai slab. Din păcate sunt şi momentele acestea în fotbal. Ne-a motivat, ne-a încurajat, a spus că e alături de noi cu tot ce se poate”, a spus Eduard Nicola, fundaşul lui ACS Poli. ACS Poli mai are la dispoziţie două săptămâni pentru pregătirea următorului duel din Liga I, de la Vaslui, care se va disputa luni, 16 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.