Maia Morgenstern şi fiul său joacă „Tangou final” pentru a readuce zâmbetul...

Maia Morgenstern şi fiul său joacă „Tangou final” pentru a readuce zâmbetul pe fețele micuților fără părinți

0
DISTRIBUIȚI

IMG_6569

Timişorenii o pot revedea pe scena Filarmonicii „Banatul” pe actrița Maia Morgenstern, pentru cel de-al doilea an consecutiv. „Tangou Final” este numele piesei de teatru în care va juca celebra actriţă şi fiul său, Tudor Aaron Istodor, în această seară, la Timişoara, pentru un scop caritabil. Dacă anul trecut cei 12.000 de lei adunaţi în timpul spectacolului de teatru au fost donaţi Centrului medical „Cristian Şerban”, acum fondurile strânse vor merge pentru ajutorarea celor 21 de orfani care locuiesc în Casa de Copii „Hansel and Gretel”.


Actriţa a explicat, astăzi, că piesa de teatru în care va juca la Timişoara „este un act caritabil, iar acolo unde este nevoie de ajutor, mă alătur aşa cum pot unor acţiuni nobile. Sunt aici pentru a îndulci viaţa unor copii dintr-un orfelinat, care au o copilărie mai puţin veselă”. Maya Morgenstern i-a invitat pe timişoreni să ia parte la eveniment, de la ora 19.00, şi a ţinut să precizeze că, deşi nu primeşte niciun leu pentru că va juca în această seară la Filarmonica „Banatul”, va da ce are mai bun din ea, astfel încât să fie mândră de piesă, iar timişorenii să aibă parte de un spectacol artistic de excepţie.

„Piesa «Tangou Final» e plină de emoţii, cu o idee simplă, în care o mare actriţă se confruntă cu umbrele şi luminile propriei existenţe. Ea, fosta stea de cinema, silită de false împrejurări să-şi dezvăluie trecutul tenebros unui ziarist (Tudor) care a idolatrizat-o, măcinat el însuşi de propriile complexe. Este un interviu nonconformist, care nu va ajunge niciodată în paginile ziarelor, pentru că răzbunarea fostei dive va fi cruntă”, transmit reprezentanţii Rotary Club Buziaş, organizatorii spectacolului caritabil. Timişorenii sunt aşteptaţi de la ora 19.00, la Filarmonica „Banatul”, preţul unui bilet fiind de 30 de lei, iar cei cu inimă mare pot face donaţii într-o urnă. Fondurile strânse vor finanța mansardarea Casei de Copii „Hansel and Gretel” din Buziaş. Vor fi create cinci dormitoare şi un club închis, astfel încât fetele şi băieţii să poată dormi separat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.