„Ucigașul cu Ferrari” Adrian Cocoană, la un pas de libertate UPDATE Cum...

„Ucigașul cu Ferrari” Adrian Cocoană, la un pas de libertate UPDATE Cum a reacționat când a părăsit pușcăria

5
DISTRIBUIȚI

cocoana

Adrian Cocoană, supranumit și „ucigașul cu Ferrari” după ce a spulberat cu bolidul un tânăr în centrul Timișoarei, în 2008, ar putea fi eliberat din închisoare în curând, conform redesteptarea.ro, dacă decizia magistraților de la Judecătoria Timișoara nu va fi atacată. Aceștia au admis cererea de eliberare condiționată a lui Cocoană, iar procurorii mai au ziua de astăzi la dispoziție pentru a face recurs. Dacă acesta nu va fi admis, Cocoană va deveni, în scurt timp, un om liber. „Adrian Cocoană este încă încarcerat, așteptăm recursul procurorilor”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Ioan Băla, șeful Penitenciarului Timișoara, unde Cocoană a stat în ultimii doi ani.


„Nu a fost sancționat niciodată și s-a conformat regulilor de detenție. A fost folosit la mai multe acțiuni, la muncă în interiorul penitenciarului, dar și-a și ajutat colegii mai puțin alfabetizați să-și facă temele, de exemplu”, a mai precizat Băla.

Cocoană a fost condamnat la patru ani pentru ucidere din culpă, în 2011. După ce a stat în arest preventiv în perioada august decembrie 2008, medicul a fost eliberat de judecătorii din Craiova, orașul unde a fost strămutat procesul pe motiv că, la Timișoara, cazul său risca să nu fie tratat cu obiectivitate din cauza atenției și presiunii mediatice la care era supus. Aici, Cocoană a primit condamnarea definitivă, după trei ani de proces, fiind una din primele sentințe atât de dure pentru o astfel de faptă.

În august 2008, Adrian Cocoană, la volanul unui Ferrari, a intrat cu mașina pe trotuar, cu viteză, ucigându-l pe Lucian Reja, un tânăr programator care se plimba cu prietena lui sub podul de pe Calea Aradului. Astăzi, pe podul unde s-a întâmplat tragicul accident se află o plăcuță comemorativă pentru Lucian, montată acolo cu eforturile mamei tânărului, Aurelia Grămescu.

UPDATE  Cocoană a părăsit pușcăria de pe strada Popa Șapcă, refuzând să facă orice fel de declarații. S-a urcat în mașina unui prieten care-l aștepta și a plecat spre casă.

Foto: adevarul.ro

 

5 COMENTARII

  1. atit timp cit sint eliberati hoti, violatori sau criminali (fara masina) inainte de termen, pt buna purtare, eliberarea lui AC nu ar fi cel mai grav lucru.
    AC regreta faptele si si-a corectat comportamentul? probabil ca nu.

  2. Ar fi fost interesanta decizia instantelor, daca se studiau inregistrarile facute de catre camerele de filmat pozitionate in benzinaria Lukoil de langa locul accidentului. Dar nu s-a dorit.

  3. Ar fi fost interesanta decizia instantelor daca se studiau inregistrarile efectuate de camerele de filmat amplasate in benzinaria Lukoil, de langa locul accidentului. Nu s-a dorit. In alte incidente s-a considerat proba la dosar.

  4. Eu sunt convins ca puscaria l a invatat ceva: cand omoara un om cu masina sa nu mai fuga de la locul accidentului ca atunci primeste puscarie cu suspendare!.

  5. NU SE MAI POATE ASA CEVA!
    Cum este posibil ca un asemenea nenorocit sa fie eliberat din inchisoare cand existau atatea probe impotriva lui?
    Cum este posibil ca PROCURORII sa nu depuna recurs la o eliberare prematura? Ce tara ii asta domnilor?
    Ne-am saturat pana peste cap de toate mizeriile voastre, de toate procesele stramutate in Dolj, de toate eliberarile voastre premature, de toate pedepsele cu suspendare, de toata opulenta voastra obtinuta prin infractiuni, de toata aroganta voastra de abjecti, de fetzele voastre nenorocite pe care ne dorim atat de mult sa vi le spargem!
    Faceti presiuni, media, oameni buni, NU ESTE NORMAL sa stam impasibili la asemenea nenorociri, nu trebuie sa va multumiti cu gandul ca „bine ca nu am fost eu”, pentru ca maine nu ai de unde sa stii de unde vei fi pocnit, sau poate un membru al familiei tale.
    Intr-o tara civilizata acesti oameni nu vad lumina zilei, stau la carcera pana cand le putrezesc oasele!
    RUSINE JUSTITIEI, RUSINE PROCURORILOR, RUSINE ROMANIA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.