Un autobuz s-a răsturnat la ieşirea din Fibiş UPDATE 2 Unde a...

Un autobuz s-a răsturnat la ieşirea din Fibiş UPDATE 2 Unde a avut loc, aproape în același timp, un accident identic

1
DISTRIBUIȚI

autocar rasturnat

Alarmă de gradul zero la Inspectoratul pentru Situaţii de Ugenţă Banat după ce un autobuz s-a răsturnat la ieşirea din localitatea Fibiş spre Pişchia. Conform primelor informaţii în autobuz se aflau aproximativ 20 de persoane, două dintre ele fiind încarcerate în fiarele contorsionate. Mai multe echipaje de la Pompieri şi ambulanţe au plecat la faţa locului. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Şapte persoane au fost transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Martorii au povestit că şoferul autocarului avea viteză şi la un moment dat, din cauza şoselei ude, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat. Circulaţia a fost blocată într Fibiş şi Pişchia.

accident autocar rasturnat hd

UPDATE 1  Un autocar în care se aflau 23 de persoane care mergeau de la Constanţa spre Belgia s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea Drumului Naţional 7, între Orăştie şi Deva, două persoane fiind rănite uşor.


Şoferul autocarului le-a explicat poliţiştilor că a fost depăşit de un autoturism care apoi a virat stânga pe un drum lateral şi l-a obligat să frâneze, autocarul intrând în derapaj şi răsturnându-se pe o parte, în afara şoselei. Toţi pasagerii au ieşit singuri din autocar, la faţa locului ajungând ambulanţe care au acordat ajutor pentru două persoane care au suferit doar excoriaţii şi au refuzat să fie transportate la spital, preferând să îşi continue drumul împreună cu ceilalţi pasageri. Toţi au fost preluaţi de un alt autocar şi şi-au continuat drumul. În autocar erau 21 de pasageri şi doi şoferi.

1 COMENTARIU

  1. Pariu ca a mers cu o viteza neadaptata conditiilor de trafic? Era ud asfaltul, da? De ce s-a grabit? In fien, la puscarie cu acesti nenorociti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.