Burning Table, timişorenii fără disc, dar cu concerte la Viena şi Budapesta

Burning Table, timişorenii fără disc, dar cu concerte la Viena şi Budapesta

0
DISTRIBUIȚI

burningtable

Chiar dacă muzicienii care alcătuiesc trupa Burning Table nu au editat până acum niciun material discografic, au parte de o recunoaştere unanimă în „breaslă“ şi vor susţine un nou mini – turneu „afară“ la începutul lunii noiembrie, fiind invitaţi să cânte în Viena şi Budapesta.  „Am fost invitaţi să cântăm în data de 7 noiembrie în clubul Replugged din Viena, acest eveniment fiind al doilea concert de-al nostru pe care îl vom susţine în capitala Austriei. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Kabaitan, iar în deschiderea concertului nostru vom avea o formaţie din Viena care se numeşte Mayburn.  O zi mai târiu, vom cânta la Godor Klub din Budapesta.


Locaţia este una din cele mai cunoscute ‘concert venues’ din capitala Ungariei . Evenimentul este organizat cu ajutorul Centrului Cultural Român din Budapesta. Weekendul respectiv sa va încheia cu un concert acustic al nostru pe care îl vom susţine în data de 9 noiembrie la Gala Blues & Jazz din Timişoara“, ne-a declarat Zsolt Szabo, chitaristul trupei.

Povestea formaţiei Burning Table a început în noiembrie 2011. După o lungă carieră în ultimii 25 de ani în diferite proiecte, nucleul format din Zsolt Szabo (chitară), Levi Molnar (tobe), Nagy Bogy (voce) şi Ştefan Czifrak au decis să pună bazele acestei trupe, debutul lor devenind una dintre cele mai notabile apariţii ale anului. Evoluţia trupei s-a concretizat mai apoi prin plecarea lui Ştefan şi adăugarea a doi noi membri: Răzvan Marcuci (bas) şi Saşi Vuşcan (chitară, synts, programare). În luna martie a acestui an trupa a înregistrat primele trei piese cu inginerul de sunet Uţu Pascu, pentru a verifica şi încerca diferite variante de sound, acestea putând fi descărcate gratuit de pe pagina de internet www.burningtable.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.