Ce fac timişorenii cu banii pe care-i scot din bancă

Ce fac timişorenii cu banii pe care-i scot din bancă

3
DISTRIBUIȚI

Gefaelschte Euro-Scheine

Timişorenii iau credit de la bancă pentru a-şi îndeplini cele mai arzătoare dorinţe. Să-şi cumpere sau să-şi construiască o casă, să achiziţioneze o maşină sau o motocicletă, dar şi să plece în vacanţă în destinaţii exotice – acestea sunt visele timişorenilor pe care încearcă să le pună în practică optând pentru un împrumut la bancă.


De asemenea, timişorenii îşi mai doresc să fie proprii lor şefi, să devină independenţi financiar, înfiinţându-şi o mică afacere care să le aducă stabilitate, dar îşi mai doresc să scape de datorii. Aceste concluzii au fost stabilite în cadrul workshop-ului de Sfaturi de Viaţă şi Financiare, care a avut loc ieri la Timişoara.

Potrivit unui studiu realizat de o companie privată specializată în managementul creanţelor, persoanele din vestul ţării care se împrumută de la bancă au vârsta medie de 42 de ani. Majoritatea celor care iau un credit sunt bărbaţi, însă femeile sunt cele care plătesc ratele, se mai arată în acelaşi studiu, din care mai aflăm că timişorenii care sunt în zodia Rac sunt cei mai dornici să facă un împrumut, iar la polul opus se află cei în zodia Săgetător.

3 COMENTARII

  1. si scoate-ti acest avertisment sl dvs.:”Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția PRESSALERT.ro. ” Caci habar n-aveti, stimabilior de la PRESSALERT.ro ca nicio postre de pe net, nu este proba in instantza, da? Ok, se scrie de pe nick-ul, Id-ul meu………. dar de unde esti tu atat de sigur ca eu sunt cea care-am scris? Ia sa te vad, ce-mi raspunzi? N-ai ce! Asa deci si prin urmare (grecii navigau pe mare)……. deci nu se poate inentifica autorul postarii……….. „prin urmare si-asa deci, marea e lina e greeeeeeeeci…..”

  2. atept sa-mi raspunzi pressalert.ro, stii de ce? Pt. ca mie-mi place tare mult Dragoş Boţa!Este un domn cu un caracter puternic si nu înţeleg ce naiba e cu acest site la care este dansul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.