Acuzații grave între directoarea liceului Loga și reprezentanții primăriei pe tema acoperișului...

Acuzații grave între directoarea liceului Loga și reprezentanții primăriei pe tema acoperișului lăsat în paragină. De partea cui e inspectorul Petroman

3
DISTRIBUIȚI

loga in mizerie23_resize

Reprezentanţii Primăriei Timişoara se laudă că au intervenit de urgenţă de cel puţin trei ori la acoperişul spart al clădirii în care funcţionează Colegiul Naţional „C. D. Loga”, în timp ce directoarea liceului îi acuză că au desprins o singură bucată de tablă ce era pe punctul să cadă în capul elevilor. Directoarea Colegiului Naţional „C. D. Loga”, Mariea Ștefan, este nemulţumită că reprezentanţii municipalităţii privesc cu indiferenţă cum clădirea istorică se degradează de pe o zi pe alta, iar aceştia nu mişcă un deget pentru că aşteptă banii de la Banca de Dezvoltare a Germaniei ca să înceapă lucrările de reabilitare.

Mariea Ştefan declara, în urmă cu câteva zile, pentru PRESSALERT.ro că reprezentanţii Primăriei Timişoara nu au realizat nicio lucrare de urgenţă la acoperişul spart.


Astfel, în timpul ploilor de săptămâna trecută, apa s-a infiltrat în pereţii şi tavanul din câteva săli de clasă pentru că a plouat în podul clădirii istorice prin ţiglele lipsă sau sparte. Totuşi, ieri i s-a transmis că o echipă de alpinişti a intervenit, însă doar ca să desprindă o bucată de tablă, iar în ceea ce priveşte acoperişul, nu s-a făcut nimic. „Nimeni nu a realizat nicio lucrare de urgenţă la acoperişul spart, doar la demisol s-au reparat sălile de clasă. Dar la acoperiş s-au făcut doar investigaţii, oameni din primărie au venit, au analizat şi au plecat”, spune revoltată Mariea Ştefan.

Nu de aceeaşi părere este şi Mihai Costa, şeful Direcţiei Instituţii Şcolare, Medicale, Sportive şi Culturale din cadrul Primăriei Timişoara, care a încercat să ne explice faptul că „am intervenit de trei ori la acoperiş, astfel încât să eliminăm orice pericol, dar doamna directoare trebuie să înţeleagă faptul că nu putem schimba structura podului, astea sunt limitele impuse de lege. Nu este o prioritate să desfacem acoperişul acum, mai ales că podul a fost verificat şi nu există niciun risc să cadă ţigla”.

Cornel Petroman, inspectorul şcolar general, a ţinut să precizeze, ieri, în cadrul unei conferințe de presă că Mariea Ştefan nu ar fi avut cum să ne declare că reprezentanţii primăriei nu au realizat nicio lucrare de urgenţă la acoperiş. „Sigur nu aţi înţeles cum trebuie pentru că eu ştiu că s-a intervenit la acoperiş. S-au făcut unele reparaţii, e adevărat, nu suficiente. Dacă intervine primăria cu toate lucrările, şi primăria a intervenit doar cu lucrări de urgenţă, atunci musai trebuia abandonat proiectul cu nemţii”, a explicat inspectorul general Cornel Petroman.

3 COMENTARII

  1. Mariea Stefan ? O oportunista de cea mai joasa speta : a schimbat din 2000 partidele numai sa fie la ciolan ,asa ca nu cred o iota din ce spune !! Daca a ajuns liceul CD Loga pe mana ei , vai si amar de bietii copii si parinti !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.