Cum încearcă să se spele pe mâini primarul Robu în scandalul licitaţiei...

Cum încearcă să se spele pe mâini primarul Robu în scandalul licitaţiei pentru reabilitarea centrului istoric al Timişoarei

4
DISTRIBUIȚI

robu bani 1

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a ţinut, astăzi, să se spele pe mâini în scandalul licitaţiei pentru reabilitarea centrului istoric. Vă reamintin că, ieri, PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că municipalitatea a declarat, din nou, câştigătoare consorţiul condus de firma filo-liberală Romprest, asta ăn condiţiile în care există o sentinţă irevocabilă a Curţii de Apel Timişoara şi o decizie a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor prin care se stabileşte că Romprest trebuie descalificată pentru că nu a avut toate actele în regulă la momentul licitaţiei şi trebuie continuată procedura de atribuire cu celelalte firme.

Nicolae Robu a venit cu acelaşi discurs din ultimele luni, susţinând că atribuirea lucrărilor către firma Romprest „nu s-a făcut în ciuda unei sentinţe.


Nu a existat nicio sentinţă care să să stabilească vreo firmă căştigătoare, ci s-au cerut clarificări din partea firmelor intrate în competiţie. Competiţia a fost câştigată de firma care a dat cu 2.5 milioane de euro mai puţin. Nu am avut niciun amestec în nicio licitaţie. Le transmit membrilor comisiei care a acordat contractul că dacă greşesc vor da socoteeală”. Robu a promis că lucrările vor începe în această toamnă, indiferent dacă cei care au pierdut vor da primăria în judecată. Conform legislaţiei în vigoare, Primăria Timişoara nu poate semna contractul dacă decizia de atribuire pentru Romprest va fi atacată la CNSC şi apoi în instanţă. Nu este pentru prima oară când primarul Robu nu-şi asumă responsabilitatea pentru ce se întâmplă, în procesul său cu ANI, el susţinând că avocaţii trag de timp cu diverse amânări, iar el nu are nici un amestec, considerându-se nevinovat şi neavând nimic de pierdut dacă va fi declarat incompatibil.

4 COMENTARII

  1. robu – un om rupt de realitate, viseaza. Sa spuna ce strategie a avut pt primarie, cati sefi a schimbat in aceasta – spunea inainte sa fie primar, ca treaba merge prost cu acestia – si ce a adus in plus fata de ciuhandu ?Cu ce scop a facut deplasari (foarte costisitoare pt noi) in coreea si in foarte multe alte tari ?Cu ce rezultate a venit ? Cati investitori a adus ?Cu banii cheltuiti in deplasari nu se putea face altceva? etc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.