Liderul interlop Sorin Udrea, pus în libertate de Curtea de Apel Timişoara....

Liderul interlop Sorin Udrea, pus în libertate de Curtea de Apel Timişoara. Cine mai scapă din arest

22
DISTRIBUIȚI

sorin udrea ridicat

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, recursul declarat de DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Timiș de a-i pune în libertate pe liderul interlop Sorin Udrea, și a „locotenenţilor” săi Viorel Cosma şi Stelian Mocanu în dosarul de crimă organizată în care au fost trimişi în judecată. De asemenea, Caius Gazibara a făcut recurs, fiind singurul pentru care instanţa de fond a decis că trebuie să rămână după gratii. Procurorul DIICOT a cerut admiterea recursului şi menţinerea celor trei în arest deoarece sunt acuzaţi de infracţiuni deosebit de grave. „Din 5 septembrie, când s-a discutat starea de arest şi s-a menţinut invocându-se atitudinea procesuală a inculpaţilor, pedepsele pentru faptele care sunt acuzaţi, nu s-a schimbat nimic în mod esenţial. Nu trebuie uitate încercările inculpaţilor de influenţare a procesului penal, cum ar fi presiunile făcute asupra lui Dăscălescu Ciprian de a nu se prezenta la proces şi a da declaraţii. Termenul rezonabil nu poate fi redus la cele cinci luni de când sunt arestaţi, CEDO stabilind că trebuie să se ia în considerare gravitatea faptelor şi desfăşurarea procesului penal.


Nu există niciun aspect nou care să justifice punerea în libertate”, a susţinut procurorul.

În replică, avocatul Arcadie Anastasescu, apărătorul lui Udrea şi a lui Cosma, a acuzat DIICOT de faptul că nu are probe pentru acuzaţiile aduse clienţilor săi, declarându-se nemulţumit de faptul că „nu mă aşteptam de la Parchet să facă apărarea, ci măcar să aibă o loialitate procesuală”, cu referire la citarea de către DIICOT a declaraţiilor făcute de Dăscălescu presei. „Sunt fapte disparate, care s-au întins pe mai mulţi ani. Se încearcă distragerea atenţiei de la problemele de fond, de la viciile actului de sesizare şi inconsistenţa probelor. Nu am auzit nici un fel de protest când s-a anunţat în presă că tribunalul a decis punerea în libertate”. În cazul lui Gazibara, Anastasescu a solicitat punerea în libertate pe motiv că nu se poate vorbi de tentativă de omor pentru că medicul a spus că viaţa victimei nu a fost pusă în pericol după ce a rămas cu sabia înfiptă-n umăr după scandalul de la barul Ibiza. De asemenea, apărarea a cerut lăsarea în libertate a lui Mocanu pe motiv că sunt multe neconcordanţe între acuzaţiile procurorilor şi ce au dovedit în fapt. În ultimul său cuvânt, Sorin Udrea a cerut punerea în libertate pe motiv că nu este un pericol social, ceilalţi inculpaţi susţinând, de asemenea, că vor să fie liberi. Instanţa a rămas în pronunţare.

UPDATE Curtea de Apel Timişoara a respins ambele recursuri, Udrea, Cosma şi Mocanu urmând să fie puşi în libertate de îndată, având interdicţia de a părăsi localitatea. Caius Gazibara rămâne în arest.

22 COMENTARII

  1. ..un EXCELENT EXEMPLU….de ..PRODUS al…”revolutiei”….si NU ESTE SINGURUL….odata deschise portile golaniilor si dezmatului …”astfel de produse ” vor fi nu doar tot mai multe ,ci si mai..”diversificate” si periculoase……

  2. Numai in Romanica , niste criminali organizati , sunt lasati in libertate dupa ce-au comis multe delicte penale . Romania , o tara plina de lasi , care se lasa condusi si dominati de o minoritate de tzgani hoti !

  3. Locotenentii???Bai Dragos ai luat-o razna rau de tot.Pai atunci inseamna ca si tu esti plutonierul procuraturii si caporalul DIICOT-ului.Opreste-te te rog din a mai scrie,ca faci atata rau orasului degeaba.De materialele tale jegoase se foloseau procurorii pt al mai tine legat pe Udrea si ceilalti.Acum gata,lasa procesul in pace sa isi urmeze cursul firesc.

  4. liderul pu*** si asta . o roata dintr-un angrenaj . doar nu or fi prosti sa o strice . l-a scos gherman , sa aibe „acoperire” in lipovei . si asta e tinut de altii . si tot asa 🙂 . daca nici cu sabia in om PROCURORUL nu poate tine inchis pe cineva , atunci asta e . de fapt cine dracu poate fi impotriva dorintelor unui om ??? poate ca ala asa voia sa umble , cu sabia in „muschi” 🙂 doar doctorul a confirmat ca introducerea sabiei a fost facuta cu mare grija , ea neprezentand un pericol pentru viata „putatorului” ei . unde mai pui ca titlul articolului e cu subinteles , adevarat , e pus in libertate pentru a fi judecat in stare de libertate . totusi… ar fi de preferat sa nu mai mearga sa joace fotbal ca e periculos , te salta „mascatii” :))

  5. E clar, tara asta trebuie parasita de urgenta! Asta nu e tara in care sa intemeiem familii, sa ne crestem copii. Judecatorii (doar cu mici exceptii din pacate) sunt pervertiti intr-un mod greu de imaginat, coruptia, adulterul, hartuirea chiar si acte de prostitutie sunt practicile si valorile ce dicteaza onorabililor magistrati atunci cand pronunta hotarari din cele mai „strambe”,decizii ce afecteaza in modul cel mai rau cu putinta intreaga societate.

    • Invidie ca ce mai papagalule? 🙂 invidie ca nu am intrat la puscarie? Ca nu ascult manele? Ca nu port trening toata ziua? Ca nu dau in cap, nu fur, nu sunt peste, nu vand droguri? 🙂 …vai de tine/voi!

    • 🙂 mai baiatule, copii mei vor citi carti, vor vizita lumea in lung si in lat, se vor forma prin educatie si cultura si da, vor fi departe de jeguri ca tine/voi. Iar ca sa se intample toate astea, bani sunt, stai lin 🙂 nu am nevoie sa mananc rahat ca voi si sa dorm cu curul strans in fiecare noapte ca intra garda peste mine si ma duce la racoare departe de familie.

  6. decat sa spun povesti cu puscariasi mai bine le citesc din Andersen sau fratii Grim 🙂 . in rest , chestie de gusturi : vrei sa fi vultur o zi , doua , ai grija unde te apuci si zbori ; si cu cine , ca degeaba esti vultur , daca zbori cu ciorile 😉

  7. Vai de tn florin esti ragusit de foame si de sete k nu ai mai baut un cola:)))))dar pe foamea ce ii in tara nu vei ajunge de cat la sag sau semenic:)))))eu iti doresc bafta sa viziteze copii tai lumea in lung si lat dar sansele sunt nule,asa k dute ma baiatule si angajazate la o fabrica ceva si fati un imprumt la banca pe viata si streseazate cum iti vei plati ratele nu ce face unu si altu cu viata lui.

  8. Am fugit inainte de revolutie din tzara de cacat…acum la varsta mea care este destul de inaintata ma mai gandesc sa plec inca o data …sincer… cu copii si cu parinti. cati mi-au ramas din cauza unor gunoaie jegoase. DACA SI ACUM NU SE FACE DREPTATE …APAI OM FACE SI NOI CE NE AJUTA DUMNEZEU ! AMIN
    ROMANICA E O RUSINE !

  9. Multumim judecatorilor pentru tara in care traim…..justitie de kkt….daca un martor nu se prezinta la proces repede. Judecatorul il amendeaza cu 3.000 ron….acesti interlopi au terorizat tot vestul tarii si nici macar o amenda nu au primit….rusine justitiei! Sper sa va intalniti domnilor judecatori cu acesti indivizi pe care i- ati pus in libertate, sa va intalniti ocazional pe strada cu ei sa vedeti ce jeguri ati lasat in libertate! Sper sa va asumati raspunderea ptr viitoarele victime ale acestor interlopi…si ma rog sa fiti chiar voi o victima a lumii interlope…sunt curios atunci, tot in libertate vor fi cercetati?rusine!!!

  10. interlop nu inseamna un om rau el este o persoana care traieste dupa propriile reguli nu se supune sistemului de cacat din tzara asta… ei ca voi pot sa fie voi ca ei nu pentru ca sunteti niste fetitze de duzina…

  11. iulica , lasa-ne cu fetitze , ca alea sunteti voi . uite ca udrica s-a supus regulilor sistemului de cacat si a stat la umbra 😉 . si nici nu vreau sa fiu ca voi , sa ling gaborii in c** sa imi tina spatele . ia vezi tu cati de-a lui udrea au interdictie in italia … si acolo e e cacat sistemul? numa’ sistemul vostru de interlopi e bun 🙂 sa lingeti in c** pe al’ mai smecher ca voi … vezi ca definitia ce o dai tu e pentru alt cuvant , interlop e un cuvant compus si nu cred ca te-ai gandit ca nu e bine sa fi tot timpul ” intre fugi” , ca deh asta inseamna de fapt. schimba definitia , ca in tara asta interlopii nu fac puscarie , anarhistii fac (ca ala e cuvantul definit de tine) .

  12. fetitze in sensul figurat aline… nu pot sa iti explic exact ce inseamna aceasta lume pentru ca daca nu faci parte nu intelegi… udrica e inca mic dar si inteligent iar pe udrea l-au turnat alti dar a iesit… nu linge gabori nimeni in c.. sunt alte treburi pe care tu le comentezi de pe margine… voi papagalior va dati cu parerea ca un spectator fata de un jucator… el spectator poate sa fie oricand tu jucator mai greu… sper ca intelegi ce vreau sa spun cu treaba asta daca nu intelegi e clar ca ai sub 16 anisori…

  13. udrea si restul interlopilor nu au nici o vina. nu ei trebuie injurati. penibili si incompetenti sunt cei care au instrumentat cazul asta si care nu au fost in stare in atata timp sa stranga dovezi suficient de solide pentru a-l infunda. avem niste institutii incompetente 100%. i-au tinut in arest atata timp degeaba…si au fost adusi in fata instantei exact dupa ce le-a fost dat drumu. numai bine intre timp sa se poata intalni si sa isi puna de acord declaratiile. asemenea aberatii ale institutiilor noastre ar trebui puse la loc de cinste in carti de specialitate la capitolul „ASA NU”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.