Cum se simte Michi de la Şuie Paparude după mai bine de...

Cum se simte Michi de la Şuie Paparude după mai bine de o săptămână de la infarctul suferit după concert. Ce veste bună dau medicii

3
DISTRIBUIȚI

michi-suie-paparude-02_resize-640x4261

Mihai Câmpineanu, liderul trupei Şuie Paparude, se află în continuare internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara. După opt zile de la infarctul suferit, Michi pare să se simtă mai bine, şi asta pentru că medicii nu au mai fost nevoiţi să-i provoace coma indusă medicamentos. Mihai Câmpineanu se află în continuare conectat doar la un aparat care îl ajută să respire şi este sedat astfel încât starea de sănătate să nu i se agraveze.

„Medicii spun că nu au apărut elemente negative în starea de sănătate a pacientului. Nu mai este în comă indusă, dar este sedat ca să nu se agite, să stea liniştit şi este în continuare sub supravegherea medicilor de la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă”, au declarat surse medicale.


Medicii nu au luat în calcul, deocamdată, transferul pacientului la Bucureşti şi nici nu pot să precizeze în cât timp s-ar putea Michi recupera. În toată această perioadă de când Mihai Câmpineanu este internat în spital, i-a fost alături zi şi noapte soţia.

Vă reamintim că liderul formaţiei Şuie Paparude, în vârstă de 42 de ani, a suferit un infarct miocardic imediat ce a coborât de pe scenă, după ce a susţinut un concert la Timişoara în urmă cu opt zile. Medicii l-au resuscitat de trei ori ca să-l aducă la viaţă. După ce inima lui Mihai Câmpineanu a fost stabilizată la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara, unde este internat şi în acest moment. Neurologii au decis că Michi nu are leziuni cerebrale şi astfel, joi, medicii l-au scos din coma indusă medicamentos, dar după câteva ore au fost nevoiţi să-l reconecteze la aparate pentru că au apărut complicaţii în urma infarctului suferit.

Fanii formaţiei Şuie Paparude se roagă pentru Mihai Câmpineanu. Aproape 10.000 de persoane s-au înscris pe grupul „Alături de Michi – Şuie Paparude”, creat pe Facebook, şi i-au transmis mesaje de încurajare liderului formaţiei.

 

3 COMENTARII

  1. ok, sa va spun parerea mea, cea a unei timisorence care a stat internată, în coma profundă 10 zile la spitalul Universitar din Bucuresti, ok? Şi la mine s+a pus problema transportării mele la Timişoara, dar pentru ca eram in coma de gradul 4, medicii au refuyat aşa ceva! Eram in coma profunda de gradul 4 cu sanse zero de viată, la un transfer in Timisoara, deci am ramas in Bucureşti! Deci, dragii mei, Mihai este pa maini bune aici, in Timisoara, v-o spun eu, care m-am confruntat cu acest sistem! Dar, ca recuperare medicala, va garantez ca spitalul Bagdasar-Arseni din Buburestu, are cea mai buna sectie di tzara! Am trecut pe-acolo, deci stiu ce zic! Nu stiu sa va zic medici, caci nu stiu daca mai lucreaza acum! Cand am fost eu era doctorul Tudor, doamna Paula, etc………….. Niste oameni extraordinari, datorita carora merg in doua picioare, nu sunt in scaun cu rotile!

  2. si inca ceva, personal, MIhai: sa ai voinţa de+a te face bine, pentru ca eşti tânăr, da? nu-ţi compromite viaţa, Mihai! Vei avea de lupatat, stiu, dar o vei face doar pentru tine şi pentru familia ta! Pentru viaţa ta, într+un final! Mihai………… ştiu că+ţi va fi foarte greu si destul de dureros de suportat, dar fără voinţă, fără efort …………… te rog din suflet să ai voinţa pe care am avut-o şi eu, şi anume voinţa de a te face bine, de a redeveni omul care+ai fost odata, căci vei redeveni acel om, crede+mă! Nu vb aiurea……… ţinem legătura si promit că te voi îndruma mereu, fără nicio pretenţie bănescă, niciuna! Doar ca treci printr-un mult mai simplu ca al meu! Este o nimica toata, cazul tau, pe langa ce-am trait eu in viatza! In fine, iti stau la dispozitie MIhai, pentru orice intrebare! Va pup si pe tine si pe sotia ta, ciao! Clara, Timisoara

  3. MIhai: sa ai voinţa de+a te face bine, pentru ca eşti tânăr, da? nu-ţi compromite viaţa, Mihai! Vei avea de lupatat, stiu, dar o vei face doar pentru tine şi pentru familia ta! Pentru viaţa ta, într-un final! Mihai………… ştiu că-ţi va fi foarte greu si destul de dureros de suportat, dar fără voinţă, fără efort …………… te rog din suflet să ai voinţa pe care am avut-o şi eu, şi anume voinţa de a te face bine, de a redeveni omul care-ai fost odata, căci vei redeveni acel om, crede-mă! Nu vb aiurea……… ţinem legătura si promit că te voi îndruma mereu, fără nicio pretenţie bănescă, niciuna! Doar ca treci printr-un mult mai simplu ca al meu! Este o nimica toata, cazul tau, pe langa ce-am trait eu in viatza! In fine, iti stau la dispozitie MIhai, pentru orice intrebare! Va pup si pe tine si pe sotia ta, ciao! Clara, Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.