Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în cazul judecătoarei care a...

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în cazul judecătoarei care a transformat instanţa în SRL

5
DISTRIBUIȚI

judecatoarea bolos catuse

Judecătoarea Floriţă Boloş de la Judecătoria Ineu, arestată după ce DNA a prins-o în flagrant luând şpagă pentru a da sentinţe, a ajuns, ieri, în faţa  Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care a judecat recursul procurorilor anticorupţie la decizia Curţii de Apel Timişoara de eliberare.


DNA a solicitat admiterea recursului, afirmând că judecătoarea s-a folosit de statutul ei pentru a încălca legea, că perioada de când este arestată  este una rezonabilă şi că există riscul de a influenţa martorii. Apărarea a cerut respingerea recursului, susţinând că Floriţă Boloş nu poate influenţa dosarul şi probele deja strânse de anchetatori şi nu reprezintă un pericol social. Instanţa a admis recursul DNA, Floriţă Boloş rămânând în continuare în arest.

5 COMENTARII

  1. asa da,pedeapsa ptr.judecatorii corupti este dupa gratii nu in libertate,ganditi-va cate destine nenorocesc astfel de asa zisi oameni,te duci la judecata ptr.dreptate si coruptii ti-o dau de nu-ti mai revii toata viata(speta mea cu A.T.T.C.R.,am fost inselat cu un imobil,am dat banii si nu am nici imobilul si nici banii 60000 euro,un complet timisorean corupt a dat sentinta,multa lume cunoaste care-i completul curtii de apel(pacat ca imbraca astfel de haine fac troc pe vietile oamenilor),ramai uluit din fericire nu sunt toti la fel.Multumesc ca avem si magistrati onorabili si sper sa ramana asa,asta este speranta romanilor,multumiri celor onesti!!!!!!

    • insinuiezi cumva ca Domnii magistrati au luvat ceaua…verzisori, hai???????????
      vez ca ti dipistam si ti begam la bulau. dixit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.