Gigantul IT Microsoft caută programatori la Timişoara

Gigantul IT Microsoft caută programatori la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

automotive

Studenţii de la Universitatea Politehnica din Timişoara au posibilitatea să facă practică şi chiar să lucreze în cadrul celei mai mari companii IT din lume.


Microsoft România îşi expune astăzi şi mâine, la Cantina UPT din Complexul Studenţesc, oferta de carieră pentru studenţii şi absolvenţii timişoreni, în cadrul celei de-a treia ediţii a evenimentului Zilele Carierei. Concret, cel mai mare producător de software, servicii şi tehnologii Internet, pune la dispoziţia studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare câteva oferte de practică. Singurele condiţii pe care cei interesaţi trebuie să le îndeplinească sunt să cunoască mai multe limbaje de programare şi să fie pasionaţi de tehnologie.

Alături de Microsoft, la târgul de oferte Zilele Carierei participă şi alte 45 de companii naţionale şi internaţionale care caută ingineri sau programatori absolvenţi ai Universităţii Politehnica din Timişoara. Cei care vor trece pragul târgului astăzi şi mâine în intervalul orar 10.00 – 17.00, sunt invitaţi să asiste şi la prezentările firmelor participante care vor avea loc în sălile de conferinţe. De asemenea, studenţii şi absolvenţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot să-şi depună CV-urile la standuri, intrând în contact direct cu reprezentanţii companiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.