Google vine la Timișoara: ce fel de „căutare” face în vest gigantul...

Google vine la Timișoara: ce fel de „căutare” face în vest gigantul online

1
DISTRIBUIȚI

google_wired.com

Google vrea să pună bazele următoarei generaţii de specialişti în marketing online şi vine la Timişoara ca să-i pregătească pe tinerii interesaţi. Studenţii de la Universitatea de Vest vor avea ocazia să se întâlnească cu echipa Google România şi cu agenţi de advertising de top din întreaga ţară în cadrul programului Online Marketing Academy.


Evenimentul se desfăşoară timp de o lună în universitatea timişoreană, în perioada noiembrie – decembrie, şi este adresat tuturor studenţilor interesaţi de o carieră în mediul online. Tinerii mai au timp să se înscrie în program până la data de 1 noiembrie pentru a afla mai multe despre cum pot realiza o campanie publicitară în mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce presupune să lucrezi într-o agenţie de publicitate.

Antreprenori cu experiență le vor vorbi studenţilor despre modele de business în online și exemple de succes, iar traineri certificați de Google le vor demonstra cum pot folosi Google AdWords și Google Analytics în promovarea online. Mai mult, studenţii vor avea acces la o platformă de locuri de muncă prin care Google îi va pune în legătură cu agenţi de publicitate şi companii interesate de specialişti în marketing online. La finalul cursurilor, fiecare participant va primi din partea Google România o diplomă a programului Online Marketing Academy. Studenţii interesaţi sunt invitaţi să se înscrie la www.google.ro/ads/academy.

Foto: wired.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.