Motivul incredibil pentru care Maria Grapini a plecat nervoasă de la deschiderea...

Motivul incredibil pentru care Maria Grapini a plecat nervoasă de la deschiderea unui târg de joburi pentru ingineri

17
DISTRIBUIȚI

maria_grapini

Maria Grapini, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Tursim, a fost invitată să participe, la sfârșitul acestei săptămâni, la deschiderea celei de-a doua ediţii a târgului BESTEngineer, dedicat inginerilor şi experţilor IT din Timişoara care sunt în căutarea unui loc de muncă.


Ministrul a acceptat invitaţia, iar cu doar câteva minute înainte de deschiderea evenimentului şi-a făcut prezenţa la Centrul Regional de Afaceri ca să spună câteva cuvinte. Nu a intrat bine pe uşă că Maria Grapini a şi început să comenteze, nemulţumită fiind că un ministru nu este întâmpinat de nimeni. Degeaba au încercat organizatorii să o liniştească explicându-i că este posibil ca cei care îi întâmpinau pe oaspeţi la intrare să nu ştie cine este pentru că “nu toată lumea se uită la televizor”. Maria Grapini nici nu a dorit să audă explicaţiile şi a plecat nervoasă, astfel că organizatorii au deschis târgul doar în prezenţa viceprimarului Dan Diaconu, a unui analist politic şi a unui profesor de la Universitatea “Politehnica” din Timişoara.

BESTEngineer este singurul târg de job-uri din România dedicat în totalitate inginerilor şi experţilor IT. Târgul şi-a deschis porţile vineri, iar cei interesaţi și-au putut depune CV-urile la peste 20 de companii naţionale şi multinaţionale prezente la Centrul Regional de Afaceri. Companiile participante au pus la bătaie 500 de locuri de muncă.

Foto: realitatea.net

 

17 COMENTARII

  1. Poate organizatorii chiar din apreciere, si nu ca-i ministra, au invitat-o. Dar cu o zi inainte tot asa: s-a aratat si la Elba nemultumita de atentia acordata.

  2. Ce sa caute si toapa asta la targ , stiti k de la 1 ian 2014 ia ingropat pe toti cu taxa ei de forfetara , stiiti dl . patroni de la anul ati pusoo datorita toapei care gandeste cu fundul nu cu capul , asa k ROIU grapini demisia .

  3. VA CITESC CU TRISTETE! NU POT SA CRED CA TIMISORENII , BANATENII AU DEVENIT INSENSIBILI, RAUTACIOSI. domnul DAN! sa fi om de afaceri bun, trebuie sa ai legaturi nu numai cu italienii , ci si cu toti cei care sunt interesati de oferta pe care o expui! Doamna Grapinii cred ca este mult mai capabila sa faca ceva pentru noi decat UDREA. MARIA GRAPINII, a condus o fabrica cu angajati, care nu ia lasat pe drumuri , MARIA GRAPINII , a fost o personalitate in Timisoara. De doamna nu am auzit lucruri urate, si sincer nu vad ca este o toapa , nu este lipsita de bun simt, are o familie , un sot, deci nu-i lipseste NF-ul cum spunea un oarecare la comentarii, as avea sa dau exemple multe in Timisoara care s-au imbogatit peste noapte, insa ei si familile lor, dar ce a facut MARIA GRAPINI alte toape , inculte , nu a facut nimic pentru cetateni! MI SE PARE FOARTE NORMAL SA SE SUPERE DOAMNA MINISTRU! IMI PARE RAU . CARE SUNT MINISTRII DIN TIMISOARA CARE AU DAT SERVICI LA OAMENI? MAI GANDITI-VA PUTIN! CE FACE MAREA DOAMNA PATROANA A FARMACIILOR, CARE ANGAJEAZA O LUNA FARMACISTE , POI LE DA DRACULUI AFARA , CE A FACUT DL ILIE SARBU PENTRU BANATENI? CE A FACUT DUGULESCU PENTRU BANATENI? SMD…UN ARTICOL DE DOI BANI!

  4. O alta excroaca a guvernului,nimic mai mult: ce-a facut din Pasmatex ea cu clica de excroci,nu merita nici sa-i pronunt numele, norocu meu ca am plecat din acea fabrica care am lucrat 8 ani cu 3 luni nainte de revolutie

  5. Pentru Iulia si Nikolay,
    Textele voastre sunt parca decupate din drapelul rosu de altadata.
    Ce au realizarile ei ca om de afaceri cu comportamentul de care a dat dovada?
    Adevarata maretie arata, daca se comporta intr-un mod civilizat si intelegea, ca nu e obligatoriu ca fiecare sa-l cunoasca neaparat pe ministrul IMM-urilor, chiar daca acesta e din Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.