Primarul Timişoarei îşi renovează biroul pentru a doua oară în nici un...

Primarul Timişoarei îşi renovează biroul pentru a doua oară în nici un an de zile. Cum explică primarul luxul pregătit

7
DISTRIBUIȚI
Primarul Robu a refuzat să-i fie fotografiat biroul renovat până nu sunt gata lucrările Foto Adrian Pîclişan
Primarul Robu a refuzat să-i fie fotografiat biroul renovat până nu sunt gata lucrările Foto Adrian Pîclişan

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, își reamenajează biroul pentru a doua oară de când a fost ales în funcție. Lucrările sunt în plină desfășurare, muncitorii lucrând la foc continuu pentru a termina operațiunea care va transforma locul de muncă al edilului în unul de lux. Conform celor care muncesc, biroul va fi unul somptuos.  S-au instalat deja candelabrele și s-au adus canapele opulente, iar pereții au fost „înveliţi” în tapet. Vă reamintim că imediat după instalarea în biroul ocupat până atunci de Gheorghe Ciuhandu, Robu a cerut ca biroul să-i fie reamenajat. Atunci a fost amenajată şi camera unde primarul să se poată odihni, având în vedere că era la scurt după operaţia de inimă.


La vremea respectivă, Primăria Timişoara a refuzat sumele alocate de la bugetul local pentru reamenajarea biroului, susţinând că lucrările nu au fost finalizate.

Nici nu s-a uscat bine vopseaua pe pereţi că muncitorii au început din nou să spargă pentru reîmprospătarea locului. Temporar, biroul lui Robu a fost mutat în spaţiile ocupate în mod normal de consilierii personali. Astăzi, i-am solicitat primarului Nicolae Robu să permită echipei PRESSALERT.ro să facă în înteriorul biroului fotografii, dar am fost refuzaţi pe motiv că „încă se lucrează. Când o să fie gata, sper că săptămâna asta”. Întrebat dacă se justifica cea de-a doua reamenajare a biroului în nici un an de zile, primarul Timişoarei a explicat că „atunci am făcut o igienizare. Acum am făcut o renovare. Se justifică pentru că eu nu fac lucruri care nu se justifică. Nu este vorba de mine, ci de instituţia numită Primăria Municipiului Timişoara. Am văzut cum arată primăriile unor oraşe din Europa şi nu numai şi consider că Timişoara nu poate fi nici în privinţa modului cum arată la distanţa la care a fost, ci cât mai aproape de aceste primării”. Pe lângă fondurile municipalităţii, primarul Robu a confirmat că noul birou a fost reamenajat şi cu „sponsorizări consistente”. Înainte de a se duce spre biroul – şantier, edilul ne-a invitat să fotografiem holul care duce spre cabinetul său care a fost înfrumuseţat cu jardiniere cu panseluţe şi tablouri pe pereţi, ca dovadă a apropierii spaţiilor Primăriei Timişorene de standardele dorite.

7 COMENTARII

  1. Robu a facut Primaria sa arate a institutie civilizata. Cei ce sunt carcotasi, nu stiu cum arata Primaria inainte…plina de igrasie si de sobolani…

  2. toata stima institutiei, tre sa fie una civilizata, dar are, la dracu, destui sponsori, care-si obtin contracte „aiurea `n tamvai”, da? Macar sa faca si ei ceva pentru municipalitate, nu? Asta-i mentalitatea occidentala, nu neaparat tipica din Timisoara!

  3. Domnul Robu isi compara biroul cu cel din primariie europene ! ok . Sa compare salonul unde se face chimioterapie in fostul internat al lui miu cu saloanele de chimioterapie din Europa civilizata. !!!!!!!!!Si ne pretindem oras european !Cat despre sponsori ? Pentru cine ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.