Primul angajat al Consiliului Judeţean Timiş, pus sub acuzare de DNA în...

Primul angajat al Consiliului Judeţean Timiş, pus sub acuzare de DNA în dosarul proiectului de informatizare. Ce spune Titu Bojin

3
DISTRIBUIȚI

dna 2

DNA Timişoara continuă investigaţiile în dosarul legat de proiectul finanţat din fonduri europene de informatizare a Consiliului Judeţean Timiş şi de asigurare a legăturii cu celelalte comune din judeţ. După ce ieri au percheziţionat sediul CJ Timiş, anchetatorii au început astăzi audierile.


Asta în timp ce preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pesedistul Titu Bojin, cel care a semnat procesul verbal de recepţie al lucrării susţine că totul este în regulă, declarând pentru debanat.ro că „nu este nicio problemă. Ne-a fost solicitată documentaţia la un proiect care este din 2008-2009, care la ora actuală este în situaţia de implementare. Proiectul funcţionează, dar nu este implementat în totalitate. S-a lungit foarte mult implementarea lui. Nu am vorbit cu domnul Ostaficiuc şi nici el cu mine. Este un proiect de îmbunăţire a capacităţii informaţionale care are şi scăpări ce trebuie rezolvate. Este un proiect ce trebuie dus până la capăt. Important este să-şi facă efectul. Poate fi implementat până la sfârşitul anului”. În acest timp, DNA a pus sub acuzare primul angajat al consiliului judeţean –  şeful Biroului Informatică, Dan Vladu, care a şi coordonat proiectul. Acesta  a fost chemat pentru audieri, astăzi, la DNA şi  este acuzat de semnarea de declaraţii false sau inexacte care au dus la fraudare fondurilor europene.

3 COMENTARII

  1. Acest copil nu are nici o vina , totul a fost impus de sus k sa semneze o data aceasta receptie . Dar a semnat si bojin langa el NU ? Asa este cu siguranta si de ce nu este vinovat ? Daca va avea curajul sa spuna ce are de spus .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.