Trei timișorence au scris istoria muzicii românești în nouă minute, de la...

Trei timișorence au scris istoria muzicii românești în nouă minute, de la „frumoasă Zarază” la „eu vara nu dorm” VIDEO

15
DISTRIBUIȚI

fete

Solistele timişorence Marta Cotuna, Ana Hutu şi Beck Corlan au realizat un videoclip care a devenit deja viral, în care au reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute.  Printre artiştii care se regăsesc în această istorie muzicală se numără Genius, 3 Sud Est, Andra, Laura Stoica, ASIA, Alexandru Andrieş, Dan Spătaru, Holograf, Paula Seling, Loredana Groza, Cristian Vasile, Trio Grigoriu sau Jean Moscopol, hiturile incluse aici fiind din 1931 până în 2013.


Pe data de 19 octombrie, Marta Cotuna îşi va lansa primul album, „Jar sub mine”, la Club Daos, stilul ei fiind un melanj între rock, folk, indie şi puțin pop.Alături de ea pe scenă se vor afla Adrian Şchiopu (tobe), Marcuci Razvan (chitară bas, voce), Ioan Kui (chitară electrică), Mihai Popa (chitară electrică), Ana Hutu (voce) și Beck Corlan (voce și clape).

15 COMENTARII

  1. Cum poti sa spui despre un videoclip cu doar 3000 de vizualizari ca e viral ? Autorul trebuie sa fie idiot sau dus cu capul! Bravo fetelor, frumos!

  2. Numarul vizualizarilor pe youtube nu se actualizeaza in timp real. Si in momentul in care cel putin 60 de prieteni de pe facebook(vorbesc despre mine) din cercuri diferite au dat share la acest filmulet, se poate afirma cu lejeritate ca e „viral”. Sa nu ne grabim sa insultam jurnalistii, au ei metodele lor de confirmare a informatiilor – just sayin’…

  3. „au scris istoria muzicii românești „…au scris istoria muzicii românești .. stai ca trebuie sa ma mai uit odata.. „istoria muzicii românești”.. jeez cata minte

  4. 1) Fetele chair cântă bine (pe Beck am auzit-o de două ori si cantand in concert – şi cântă bine-bine) .
    2) Orice clip care acumulează peste 1.000 vizualizări pe YouTube in 24 ore fără să fi beneficiat de publicitate în mass media şi fără să includă vedete naţionale ori internaţionale este fără îndoială viral.
    3) Tendinţa de a insulta şi de a te da mai deştept decât autorul nu este de bun augur şi nici nu „dă bine“. Ea trebuie de regulă controlată/reprimată, pentru că ai toate şansele să te faci de caco în stil mare, chair dacă foloseşti un pseudonim.

  5. Doamne da bine canta fetele astea. Ideea este simpatica si chiar m-au cucerit. Vreau sa va mai aud, ca aveti ce spune cu vocile voastre. Va doresc suces si sa va auzim cat mai des.

  6. Va felicit, ma bucura faptul ca ati retinut propria compozitie ‘Lasa-mi toamna pomii verzi’ inspirata de versurile Anei Blandiana. Vibrante energii tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.