Un nou angajat de la Colterm scos în față de pedeliști: ce...

Un nou angajat de la Colterm scos în față de pedeliști: ce dezvăluiri a făcut un șef de sindicat despre directorul Pampu

2
DISTRIBUIȚI

1381053_377324695733757_1842236468_n

Săptămâna şi şeful de sindicat de la Colterm care scoate la iveală nereguli din cadrul societăţii – după acest tipar au loc conferinţele de presă ale deputatului PDL Alin Popoviciu. Săptămâna trecută sindicalistul Victor Ghenea, reprezentantul angajaţilor de la CET Sud, a ieşit în faţa presei pentru a acuză că directorul Petrică Pampu şi-a angajat naşul pe post de director, că preţul gigacaloriei este de 380 de lei sau că oamenii din companie sunt ameninţataţi să renunţe la calitatea de membru de sindicat altfel riscând să fie concediaţi. Problema a fost tratată cu sictir atât de directorul Pampu, cât şi de primarul Robu. Dacă primul a emis un comunicat prin care nu a dezminţit niciuna din acuzele care i se aduc, edilul şef a menţionat că salariile directorilor sunt confidenţiale.

Astăzi, la conferinţa PDL a luat parte un alt şef de sincat de la Colterm, Costică Azoiţei.


Noi lucruri grave din cadrul societăţii au fost prezentate. Cu raportul controlului efectuat de consilerul edilului şef Alexandru Chirilă în faţă, deputatul Alin Popoviciu a confirmat faptul că naşul directorului Pampu a fost angajat fără concurs şi fără ca postul să fie anunţat public, că niciun membru din consiliul de administraţie nu are studii economice şi nu îndeplineşte criteriile prevăzute de lege. Şi concedierile de la Colterm au fost discutate . Nu mai puţin de 120 de oameni au fost daţi afară, susţine Azoiţei pentru că şi-au cerut drepturile salariale în instanţă, pentru ca alţi 30 să fie daţi afară. În urma conferinţei lui Ghenea au început represaliile, Pampu vrea să îl schimbe, iar directorul încearcă să convingă oamenii să se retragă din sindicat . „Noi am avut două procese, le-am câştigat în 203 şi am fost nevoiţi să mergem la executor pentru că nu ni s-au dat banii conform înţelegerii. Noi am fost izolaţi, nu suntem chemaţi în consiliul de administraţie, cei din conducerea sindicatului au fost schimbaţi dintr-un loc în altul, face afirmaţii că dă afară pe cine vrea şi angajează pe cine vrea”, a spus sindicalistul. Azoiţei a mai dezvăluit şi că în urma concedierilor s-au plătit salarii compensatorii şi 24.000 de ore suplimentare, astflel că societatea nu are cum să iasă în câştig. Poate cele mai grave acuze al sindicalistului sunt faptul că directorul Pampu îşi ridică două case – una la Moşniţa şi una la Dâmboviţa, dar şi faptul că Agenţia de Mediu ar fi cerut retragerea autorizaţiei de Mediu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.