Un pompier, aflat în timpul liber, a prins un tâlhar în flagrant

Un pompier, aflat în timpul liber, a prins un tâlhar în flagrant

10
DISTRIBUIȚI

pompier 1

Un pompier aflat în timpul liber a reușit, ieri, să prindă un tâlhar la scurt timp după ce acesta a atacat o femeie pe bulevardul Cetății din Timișoara. „Am văzut că un tânăr fuge şi din spate vine o femeie care striga să-l prindă că este hoţ.


Am luat-o la fugă după el. A sărit câteva garduri, eu după el. Am reuşit să-l imobilizez. Avea lănţişorul femeii în mână. Am sunat la 112 şi au venit cei de la Poliţie. Suspectul îmi spunea că alţii l-au pus să fure, că i-au pus unii pistolul la cap „, a povestit plutonierul major George Petroiu de la ISU Banat. Pompierul este practicant de taekwondo. Cel prins de pompier a fost identificat ca fiind S. Dănuţ, de 19 ani, din localitatea Parţa. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi a celui de-al doilea suspect, A. Daniel, de 18 ani, din Timişoara. A fost recuperat şi lănţişorul de 20 de grame din aur care a fost smuls de la gâtul victimei. Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru tâlhărie.

10 COMENTARII

  1. Locul acestui om este in politie. Din 100 de militeni nu cred ca mai mult de 1% ar actiona ca si acest pompier. Felicitari si mult succes in cariera pentru care a dovedit ca are vocatie.

  2. Pompierul care era in timpul liber ar trebui dat afara de la lucru si arestat pentru sechestrare. Legea spune clar ca nu ai dreptul sa faci dreptate de unu singur. Trebuie sa suni la numarul de urgente 112.
    *ironic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.