Vezi cine-i arestatul pentru șpagă pe care judecătoarea Floriță Boloș îl cheamă...

Vezi cine-i arestatul pentru șpagă pe care judecătoarea Floriță Boloș îl cheamă ca martor al apărării în dosarul său de corupție UPDATE Decizia surpriză a CAT

3
DISTRIBUIȚI

judecatoarea bolos catuse

Curtea de Apel Timișoara a avut, astăzi, pe rol dosarul în care DNA a trimis-o în judecată pe Floriță Boloș, cea care a fost prinsă în flagrant luând șpagă . Printre martorii propuși de avocatul acesteia în apărare se numără și Florin Moț, primarul comunei Zărand, cel care l-a denunțat pe Dan Diaconescu în 2010 pentru șantaj și care în iulie anul acesta a fost arestat după un flagrant al DNA Oradea când primea 10.000 euro mită. De altfel, procurorii DNA au plecat în ancheta care o vizează pe Floriță Boloș de la un dosar în care a fost implicat Moț legat de un teren.


„Pe parcursul procesului, între numitul Moţ Ion-Florin şi reclamantul interpus de acesta, numitul Luţai Adrian-Ilie, au intervenit neînţelegeri asupra modalităţilor formale ulterioare, prin care terenul să fie transmis în proprietatea numitului Moţ Ion-Florin şi asupra recompensei cuvenite numitului Luţai Adrian-llie, pentru implicarea sa în circulaţia juridică a terenului”, au susţinut procurorii care i-au dat primarului din Zărand neînceperea urmăririi penale, în dosarul Boloş, pentru dare de mită deoarece nu au putut dovedi şpaga.

Procurorul DNA a solicitat astăzi, instanţei, respingerea audierii lui Moţ, susţinând că depoziţia acestuia nu ar fi relevantă în cauză. Instanţa a admis audierea lui Moţ pentru următorul termen. De asemenea, Curtea de Apel Timişoara a admis solicitarea apărării de a cere DNA să precizeze cine a pus la dispoziţia investigatorilor documentele false prezentate judecătoarei şi în baza cărora acesta a dat sentinţele, chiar dacă procurorul a cerut respingerea probei pe motiv că „inculpata a primit nişte copii xerox. Acestea nu au fost niciodată certificate ca fiind conforme cu originalul. Au fost nişte copii xerox care nu puteau produce efecte juridice. Nu a interesat-o niciodată originalul”.

UPDATE Curtea de Apel Timișoara a admis cererea apărării și a dispus punerea în libertate a judecătoarei, aceasta având interdicția de a părăsi țara. Decizia nu este definitivă, DNA având posibilitatea de a face recurs.

3 COMENTARII

    • mah prostule!
      si daca o luvat odata, trebe sa-i luvam noi capu?????????
      cei aia 5ooo ieuro ?
      si afla ca doamna prezidente ie si o judecatoare de nota 10. Uite de exemplu, ca hotararea m’neaiei cu restituire intregului sat Nadas urmasilor grofului o ramas in picioare la recurs! asa ca nu mai face tu pe smecheru si jicnesti domnii si doamnele Prezidenti. vez ca ajungi si tu coloshia la giudicata si no sa te uitam !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.