Aventurile Mariei Grapini pe Facebook. De ce a fost certată de o...

Aventurile Mariei Grapini pe Facebook. De ce a fost certată de o prietenă virtuală după un mesaj de „noapte bună” al ministrului

4
DISTRIBUIȚI

grapini4

Nu trece zi în care ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism să nu fie activ pe Facebook. Maria Grapini postează cel puţin un mesaj zilnic în care îşi anunţă prietenii virtuali cum şi-a petrecut ziua, dar regăsim şi postări mai neobişnuite pentru un ministru, câteva chiar şi cu greşeli gramaticale pentru care Maria Grapini a şi fost certată pe reţeaua de socializare.

Ministrul a dezvăluit, astăzi, la Timişoara, cum s-a certat cu o femeie pe Facebook, după ce le-a urat celor 5.000 de prieteni virtuali “Noapte bună”. “Poate la dumneavoastră e noapte bună, eu sunt şomeră”, i-a replicat o femeie. Maria Grapini nu a stat pe gânduri şi ştiind că la firma de confecţii pe care o conduce se fac angajări i-a propus femeii să îşi depună CV-ul.


“Mi-a răspuns că ea nu se angajează pe postul de croitoreasă sau pantofară. Atunci mai bine să stea cu un şomaj de 600 de lei în loc să lucreze pe un salariu de trei ori mai mare. E incredibil, dăm vina pe alţii, dar când ni se dă o mână de ajutor, o refuzăm şi apoi suntem nemulţumiţi”, a povestit revoltată Maria Grapini.

“Azi am avut intalnirea de multi ani de la terminarea liceului. A fost f.f.f, frumos.Vreau sa multumesc si actualei conduceri a liceului care ne-au pregatit surprize placute. Sunt tare fericita caci azi am avut doua sarbatoti:ziua baiatulhi meu si intalnirea cu colegii de liceu”, aşa sună un mesaj postat de ministrul IMM-urilor pe 9 noiembrie, care conţine mai multe greşeli gramaticale. O fană virtuală a Mariei Grapini nu a ratat ocazia de a o ironiza şi i-a transmis “sper ca profesoara de limba română să nu citească postarea dumneavoastră. Cu siguranţă ar avea mari regrete!”.

Prin intermediul reţelei de socializare, Maria Grapini le urează celor care-şi sărbătoresc onomastica “la mulţi ani” sau le transmite celor din listă să aibă grijă la răceală pentru că “acum este momentul ei”. Mai mult, dintr-o altă postare am aflat că ministrul s-a căsătorit pe 13 noiembrie. “Buna dimineata ! Azi in 13 noiembrie ,cu multi ani in urma am avut nunta ! Asadar 13 nu este zi cu ghinion ! O zi buna tuturor”, scrie ministrul. Nici fotografiile cu mâncărurile gătite de Maria Grapini nu lipsesc de pe reţeaua de socializare.

grapini1

4 COMENTARII

  1. salar de trei ori mai mare?????? unde???? la PASMATEX? :))))) asta e cea mai buna gluma!!!!! la dumneata in fabrica d-na grappini se castiga minimul pe economie,adica 750 ron!!!! mai bine in somaj pe 600 ron decat sclav pe 750!!!! strambilor,ce drepti va da-ti!!!!

  2. Am incercat si eu la Pasmatex (anunt A.J.O.F.M Timis). M-au tinut sa astept la poarta cam 1h si 30 de min, pana m-am saturat si am plecat. CV-ul era la mine, dupa ce o doamna de la Personal mi-a recomandat sa-l am la mine pt interviu…

  3. ,,cimisoreanu,, este un oltean tipic.Mai bine sta decat sa munceasca.Mai oltene,pai tu vrei 18 milioane doar ca ai binevoit sa te angajezi?Munceste,avanseaza si apoi vino cu pretentii.
    Putorilor,vreti salarii cat mai mari si munca deloc daca se poate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.