Consilier al prefectului de Timiş, noul şef al TSD Timişoara

Consilier al prefectului de Timiş, noul şef al TSD Timişoara

7
DISTRIBUIȚI

dolecek psd

Mai marii PSD Timiş – preşedintele, Titu Bojin, preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, deputatul Gheorghe Ciobanu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra şi preşedintele OFSD Timişoara, Romaniţa Jumanca – şi-au dat întâlnire astăzi pentru un eveniment important. Nu a fost vorba despre un nou scandal cu colegul de alianţă, Nicolae Robu, ci despre alegeri la TSD Timişoara. Ca urmare a scrutinului, câştigător a fost ales Cristian Dolecek., consilier la cabinetul prefectului de Timiş, Eugen Dogariu.


Dolecek a declarat că „este o responsabilitate mare pentru că preiau din mers un TSD Timişoara puternic şi unit. Trebuie ca eu şi colegii mei să ţinem ştacheta ridicată cel puţin la acelaşi nivel. TSD Timişoara este, totuşi, cea mai mare organizaţie de tineret din Timişoara. Va fi o muncă grea pe care ne-o asumăm, însă, cu bucurie şi entuziasm. Ştim că urmează un foarte greu, un an 2014 cu două campanii electorale asupra cărora ne vom canaliza toate forţele”. Andra Bloţiu a fost aleasă în funcţia de preşedinte executiv, iar secretar general al TSD Timişoara este Alexandru Anton. Noii vicepreşedinţi ai organizaţiei sunt Gheorghe Peti, Abel Ţucu, Petru Străin, Alin Lăpădatu, Alina Popescu, Bogdan Stanoiev, Miruna Sav, Andrada Haţegan, Gabriel Albaba şi Alexandru Bociu.

7 COMENTARII

  1. bai, psd-istilor, voi ne luati de prosti sau va vedeti doar de treaba voatra, ignorandu-ne pe noi cei care v-am adus la putere? USL-ul a promis locuri de munca, da? Unde sunt cacatilor noi alesi? Vreti sa va dam jos, jigodii imputite? Adica voi va alegeti pe functii si de noi va doare in cur? Sa fiti blestemati toti tinerii din USl Timis, sa aveti necazuri si voi si mai ales famiile voastre si sa invatzati ce e aia viatza de persoana fara loc de munca, fara niciun venit! Abia dupa ce veti trai aceasta experientza veti vedea ce inseamna sa ai o licentza la stat, o alta la un curs de calificare tot la stat si …………sa n-ai un loc e munca! Va doresc din tot sufletul meu sa aveti parte de o asemenea experientza trista…… sictir usl Timis, ne-ai tradat si cea mai mica sperantza! Voi promova acest fapt al USL Timis, adica tradarea tinerilor de catre aceste partide: PSD si PNL, doua partide mincinoase, pe care le-am votat ca proasta! OK, v-ai semnat condamnarea USL-istor Timis! sa va fie frica de sefii de la Bucuresti, dobitocilor usl-isti timiseni, caci va distrug sefii vostrii, cand vor auzi ca voi face sesiari impotriva USL Europa!

  2. Felicitari noului presedinte al TSD Timisoara, un om de mare calibru uman, un profesionist care va aduce un suflu nou si puternic organizatiei.

  3. Clara sau cum te-o chema fara suparare, dar nu se vorbeste in acest hal adica cu asemenea blesteme si injurii daca tot spui ca ai studii si toate cele, insa nu e limbaj frumos dincolo de situatia ta.

  4. Dna Clara din Timisoara, pentru o licenta la stat, pe care inteleg ca o aveti, folositi un limbaj ce lasa de dorit. „Frumoase blesteme” aruncati tocmai in postul Craciunului, sa va ajute Dumnezeu sa obtineti un loc de munca care sa va aduca linistea.
    Informativ, sa stiti ca sunt mult prea multi tineri care nu au loc de munca, au licente la stat si traiesc din bursa de student,din somaj sau din nimic. Realitatea nu e mai buna pentru tinerii din politica, dar macar ei fac ceva pentru viitor, nu injura si nu scuipa venin. Asta inseamna sa lupti pentru ceva mai bun, iar lupta asta e infinit mai grea decat sa stai deoparte si sa blestemi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.