Dubla dezlănţuire a primarului Robu după sentinţa ÎCCJ. Vezi ce i-a avertizat...

Dubla dezlănţuire a primarului Robu după sentinţa ÎCCJ. Vezi ce i-a avertizat pe „semenii şacalizaţi” şi „netrebnicii care nu au făcut nimic în viaţa lor”

4
DISTRIBUIȚI

robu la poli07

„Nu mor caii când vor câinii”, a fost prima declarație pe care a rostit-o edilul șef Nicolae Robu cu privire la sentința pe care a primit-o astăzi. Parcă deloc bucuros de verdictul final, Robu nu a uitat jurnaliștii care au scris despre procesul său cu ANI și i-a atacat fără a-i nominaliza. „Au lătrat destul și vor lătra și în continuare. Cred că toată lumea are capacitatea să înțeleagă, iar unii se pot autorecunoaște. Iată că după circa doi ani un proces pe parcursul căruia am fost mereu hărțuit , mereu blasfemiat și mi s-au făcut diverse preziceri s-a dovedit că și în această poziție, în care am fost eu, am fost corect, am respectat legea. Întotdeauna, în tot ce am făcut, am fost un om cu respect pentru lege și toți colaboratorii mei știu asta”. Deși a anunțat că nu va comenta, Robu s-a mai plâns și că incompatibilitatea sa a fost anunțată tocmai atunci când a decis să candideze pentru funcția de primar. Întrebat cine sunt caii, respectiv dacă face referire la adversari politici sau la jurnaliști, Robu nu a oferit nicio lămurire, dar a comentat că „unii au cheltuit cam mult cu deplasările”.

În timp ce primarul Nicolae Robu dădea declaraţii jurnaliştilor la sediul Primăriei Timişoara, pe mailurile redacţiilor sosea un comunicat semnat de Prof.univ.dr.ing.


Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş. „Mulțumesc completului de judecată de la ÎCCJ a României pentru corectitudinea de care a dat dovadă, onorându-şi nobila profesie, spre deosebire de colegul de breaslă care a judecat cazul la Curtea de Apel din Timişoara şi care, dincolo de motivaţia jenantă a sentinţei, pur şi simplu s-a antepronunţat, chiar din debutul procesului. (…) Le reamintesc semenilor şacalizaţi o vorbă veche: „Nu mor caii când vor câinii!”. Îi asigur pe dragii timişoreni – care în proporţie de peste 80 % apreciază ce fac şi mă susţin, după cum o arată toate sondajele -, că voi continua ce-am început pe baza mandatului conferit de ei prin votul masiv pe care mi l-au dat în iunie 2012 – şi anume: schimbarea în bine a Timişoarei -, cu acelaşi zel, loialitate faţă de ei, cinste şi corectitudine ca şi până acum şi că voi pune în operă TOT ce am promis şi mult mai mult decât atât! Ştiu că voi mai fi bălăcărit de tot felul de netrebnici care n-au făcut în viaţa lor şi n-au măcar în plan să facă nimic bun – de altfel, şi dacă ar avea, n-ar fi, oricum, în stare! -, pentru că CU MINE N-O SĂ LE MEARGĂ nici lor şi nici celor din spatele lor, care „îi hrănesc”, INDIFERENT CINE SUNT ACEŞTIA – persoane fizice sau grupuri de interese . Cu mine ca Primar, Timişoara va fi a timişorenilor cinstiţi și harnici şi NIMENI – în egală măsură: nici ţigani, nici jegmănitori cu gulere albe! – nu se va mai înfrupta din ea, ca din țara nimănui, cum s-a întâmplat altădată! ”

 

4 COMENTARII

  1. Care te+ai simtit vizat cu nefacutul de nimic: autoarea, sefu sau aia care baga tonomatul in priza?

    Am pus un pariu pe una dintre variante. Hai, vreau sa castig! 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.