EXCLUSIV Cum a făcut căutatul pentru evaziune fiscală Moticica 1,6 milioane lei...

EXCLUSIV Cum a făcut căutatul pentru evaziune fiscală Moticica 1,6 milioane lei în timpul mandatului pesedistului Titu Bojin la Apele Române

3
DISTRIBUIȚI

bojin la parchet01.jpg_resize

Legăturile dintre şeful PSD Timiş, Titu Bojin, şi patronul de la Moticica Grup, Mihai Moticica, cel care este acuzat de evaziune fiscală de milioane de lei prin metoda factura şi care este căutat de poliţiştii de la Crimă Organizată Mehedinţi, sunt unele sudate de afaceri cu bani publici.


În timpul mandatului lui Bojin la Direcţia Apelor Române Banat, unul dintre cele mai importante proiecte derulate a fost cel de “consolidare şi reprofilare râu Timiş pe sectorul Lugoj – frontiera Serbia”, în valoare de peste 153,4 milioane de lei, antreprenor fiind firma Repcon SA Oradea.

Perioada de derulare a proiectului a fost depăşită, la vremea respectivă specialiştii constatând că lucrările nu au fost efectuate conform proiectului. Antreprenorul general a semnat contract de realizare a lucrărilor cu Tehnodomus Arad care a subcontractat către celebra firmă din Certeze – Waserul Ideal Company, una dintre firmele abonate la contractele pe bani publici de la Apele Române. În 15 iulie 2011, această firmă a semnat cu Moticica Grup un contract pentru lucrări de defrişare mecanizată , manuală şi evacuare cioate de la Lugoj şi până la graniţa cu Serbia, perioada de realizare fiind până la sfârşitul lunii octombrie. Valoarea contractului a fost de 1.629.152 lei, interesant fiind că pentru transportul cioatelor s-a decontat transport de doar 5232 lei. Hotelul lui Moticica a găzduit, de-a lungul timpului mai multe întâlniri ale PSD Timiş.

3 COMENTARII

  1. moticica este pocait, face parte din cultu de sambatari, aia care cand se „roaga” se stinge lumina, si se f*ut care cu cine apuca pe intuneric.
    dom’ moticica ‘nainte de 89 o fo calauza pt. tiganii crea treceau din romania in ungaria si austria. bashca o fo ciriopitor la SECURITATE. sa orbesc daca va mint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.