Michi de la Șuie Paparude, mutat la București cu avionul SMURD UPDATE...

Michi de la Șuie Paparude, mutat la București cu avionul SMURD UPDATE 2 Ce spun medicii din capitală despre starea artistului

1
DISTRIBUIȚI

michi suie paparude 02_resize

Mihai Câmpineanu de la Șuie Paparude, care se află internat la secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Județean Timișoara de aproape două săptămâni, după ce a făcut infarct la un concert, va fi mutat la București, cu avionul SMURD.


Potrivit medicilor, aeronava specială nu a decolat din capitală la ora transmiterii acestei știri.

UPDATE 1 În urmă cu puțin timp, o ambulanță SMURD, în care se află Michi, a plecat de la Spitalul Județean spre Aeroportul Internațional Traina Vuia. De aici, artistul va fi preluat de avionul SMURD și transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare din București.

UPDATE 2 Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a fost transferat, de la Timişoara, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, scrie Mediafax. Potrivit acestuia, liderul trupei, adus în Bucureşti de la Spitalul Judeţean Timişoara, „a fost preluat şi predat în stare stabilă”. Mihai Câmpineanu a fost în comă indusă de medicamente, medicii spunând că starea lui nu era „foarte încurajatoare”, dar că nu avea leziuni hemoragice cerebrale. După ce a ieşit din coma indusă, a fost intubat din nou, deoarece nu putea respira singur.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.