Mii de studenți din Timișoara au intrat la cursuri cu banderole albe...

Mii de studenți din Timișoara au intrat la cursuri cu banderole albe pe mâini. Ce urmează după greva japoneză

1
DISTRIBUIȚI

greva

Dacă ieri anunțau intrarea în grevă japoneză studenții de la Universitatea Politehnica, în această dimineață au intrat la cursuri cu banderole albe pe mâini și câteva mii de studenți din cadrul Universității de Vest din Timișoara.


Reprezentanții organizațiilor studențești afiliate la ANOSR au organizat, în holul principal al instituției de învățământ superior, un centru de informare cu privire la revendicări, de unde au împărțit și banderolele albe. Principala revendicare a studenților este alocarea a 6% din PIB bugetului educației. Conform liderilor lor, studenții se pregătesc de grevă generală, pe 13 noiembrie, dacă nu vor primi garanții ferme că revendicările dascălilor preuniversitari susținute de ei vor fi soluționate favorabil.

 

1 COMENTARIU

  1. Iesiti in strada, la proteste, caci altfel……….. nimic nu veti obtine! Asta-i regula: in Romania actuala, ca sa obtii ceva, tre sa iesi in strada! Andreea, sociolog, absolvent 2001 UVT Timisoara! Credeti-ma ca stiu ce zic, nu vb aiurea! Intrebati profesorii de la Sociologie din UVT , daca nu ma credeti, nu va oblig! Eu v-am spus doar parerea mea! Fara sa puneti presiune pe decidenti, nu veti obtine nimic! Repet: doar iesitul in strada pune presiune pe decidenti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.