Primarul se laudă ca va planta 110.000 copaci. Câți spune că a...

Primarul se laudă ca va planta 110.000 copaci. Câți spune că a tăiat și câți a pus la loc

10
DISTRIBUIȚI
palmieri la timisoara09_resize
Robu nu a precizat dacă printre cei 1.500 de pomi pe care spune că i-a plantat pune la socoteală și palmierii de pe Brătianu.


FOTO: Adrian Pîclișan

Anunţ „istoric” făcut de edilul şef Nicolae Robu. După ce a fost luat la ochi de piesagişti pentru că ar fi tăiat copacii din Piaţa Bălcescu fără vreo justificare obiectivă, primarul Nicolae Robu vrea să se „spele de păcate”. A transformat Timişoara în Palmişoara şi a dus faima urbei de pe Bega în toată ţara. Dar primarul nu se opreşte aici. De aceea, Robu a anunţat astăzi că în Timişoara va începe o amplă campanie în care vor fi plantaţi nu mai puţin de 110.000 copaci. Discret, edilul şef nu a vrut să dea detalii despre operaţiune, pentru că, spune el, „vom organiza un mare eveniment special cu această ocazie”. Cu toate acestea, Robu a lămurit că de când este el primar, a tăiat 100 de copaci şi a plantat în loc 1.500.

10 COMENTARII

  1. Lasa-ti vrajeala partid cu oameni de 2 bani!!! hai PSD esti cel mai mare partid din tara,te vom sprijini din tot sufletul nostru ,merita si Timisoara un primar din partea PSD nu ca liberalii astia tradatori,sa aratam ca se poate si cu proiectele noastre,acum cand vine greul vor sa rupa alianta ca si cu PDL de acum cati-va ani,tradatorii de la PNL nu aveti sange si nu ati avut niciodata dar ciolanul va place

  2. Un primar care FACE ceva, evident va primi laude si critici. Altul care nu face nimic, se va „bucura” de anonimat. Cred ca Timisoara are nevoie de o implicare activa la nivel de municipalitate, si am convingerea ca zona unei critici obiective este utila, cum … la fel de util ne este tuturor un primar care se implica!

  3. Despre .. plamieri.
    „Pomii nostrii aur poarta … si nu vreau palmieri in glastra!” Avem soiuri autohtone aclimatizate de la foiase pana la conifere care ne reprezinta flora locala. Nu vreau ca Timisoara sa aiba aerul unui oras tropical gen Rio de „Hraniero” pentru cultivatorii locali de contracte cu primaria.

  4. A taiat mult mai mult de 100 de copaci… a tăiat în special teii cu valoare comercială pe motiv că erau putreziţi… Acum se pregăteşte de defrişarea parcului Central din aceleaşi motive…
    Cât despre promisiunea a 110.000 e basm… rugaţi-l să nu numere şi firele de gard viu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.