Primarul Timişoarei, nemulţumit şi el de cum se lucrează pe şantierul...

Primarul Timişoarei, nemulţumit şi el de cum se lucrează pe şantierul de la podul Michelagelo. Noul termen de reluare a circulaţiei

0
DISTRIBUIȚI

podul michelangelo (9)

A petrecut luni bune combătând criticile celor care se plângeau că zi de zi pe şantierul de la Michelagelo muncitorii sunt scumpi la vedere. Mai mult, a acuzat şoferii care nu înţeleg de ce s-a închis trafciul în zonă că sunt reduşi mintal. Acum, la finele lunii noiembrie, edilul şef Nicolae Robu admite imposibilul, că nu e satisfăcut de felul în care decurg lucrările în zonă. Primarul a declarat astăzi că este nemulţumit de antreprenorul general, firma CCCF.


„ Deja subcontractorii şi-au făcut circa 80% din totalul lucrărilor pe care le au de făcut, stau foarte foarte bine, o rămânere în urmă are antreprenorul general însă per ansamblu noi am reuşit în doar o treime din perioada aferentă lucrărilor să finalizăm mai bine de jumătate din totalul lucrărilor. Drept urmare, nu putem vorbi despre întârziere per ansablu, ci de devansări ale termenelor. Am o nemulţumire că antreprenorul general, la fel cum o fac spre cinstea lor subconstactorii, nu s-a mobilizat la fel de bine”,a detaliat Robu.

Primarul a dat asigurări că traficul va fi reluat pe pod până la finele anului, cu toate că ruta provizorize de circa 20 de metri va fi realizată cu bani de la capitolul Reparaţii de la bugetul local şi nu din sumele aferente proiectului. Deşi se teme sa avanseze un termen, Robu spune că totul ar trebui să fie gata în circa două săptămâni, dar avertizează că „aici nu suntem într-u birou unde să învârtim hârtiile după bunul nostru plac, ci pe teren unde depindem de vreme”. PRESSALERT.ro a prezentat, în acest week-end, un fotoreportaj despre cum, sâmbătă după amiaza, pe şantierul de la Michelangelo nu se lucra, în timp ce la o investiţie privată din apropiere constructorii erau pe baricade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.