PSD Timiş îl trage de urechi pe primarul Robu în scandalul „schimbaţi-l...

PSD Timiş îl trage de urechi pe primarul Robu în scandalul „schimbaţi-l pe Stoia”. Vezi ce-l avertizează preşedintele executiv Crăciunescu

11
DISTRIBUIȚI

adam craciunescu vicepresedinte cjt 1

„Împreună pentru Timişoara” nu se poate traduce în „EU conduc Timişoara”, aşa cum reiese din atitudinea de astăzi a primarului Nicolae Robu !”, avertizează prin intermediul unui comunicat de presă preşedintele executiv al PSD Timiş, Adam Crăciunescu. Reacţia acestuia vine după ce liberalul Robu a cerut public, ieri, PSD să-l înlocuiască din funcţie pe viceprimarul Traian Stoia. Crăciunescu îi atrage atenţia primarului Nicolae Robu că a ajuns în fruntea municipalităţii graţie alianţei din care parte şi că ar fi trebuit, conform protocolului alianţei „să convoace o întâlnire în care să-şi exprime punctele de vedere faţă de viceprimarul Traian Stoia, nu să iasă public şi să facă declaraţii războinice care să pericliteze funcţionarea uniunii”.

Cât despre acuzele lui Robu că Stoia îşi încalcă atribuţiunile şi îşi asumă prerogative pe care nu le are, Crăciunescu este ferm: „PSD a manifestat permanent un grad de toleranţă ridicată faţă de acţiunile d-lui Robu chiar şi atunci când împărţirea atribuţiilor viceprimarilor a fost făcută discreţionar, iar dl.


primar nu a discutat cu nimeni modul de delegare a activităţilor din Primărie. La acel moment, în februarie 2013, PSD a decis să respecte decizia primarului chiar dacă nu a fost de acord cu ea, din raţiuni de echilibru în alianţă”.

În ton cu colegii săi de partid, preşedintele PSD Timişoara Sorin Grindeanu şi seful PSD Timiş Titu Bojin, Crăciunescu este alături de Stoia, ba mai mult spune că tocmai activitatea plină de roade a vicelui este motivul pentru care Robu ar fi supărat – „este descurajator faptul că nemulţumirea d-lui Robu vine după ce Traian Stoia a scos la iveală nereguli majore legate de modul în care Primăria a pierdut în ultimii ani zeci de imobile cu valoare istorică, fapt ce prejudiciază grav şi substanţial patrimoniul oraşului, dar şi după ce a pornit campania împotriva celor care încalcă legea monumentelor. Eficienţa acţiunilor viceprimarului PSD pare să fie principalul motiv al „deranjului” domnului Robu, situaţie cu care nu putem fi de acord sub nici o formă.

11 COMENTARII

  1. Contrazic, Timisoara trebuie condusa de un singur om ( in momentul de fata domnul Robu o face foarte bine), dar mai trebuie si sustinut! Robu este cu mult mai bun din toate pct de vedere fata de Stoia! Sustin Robu 100%! 🙂 🙂 🙂

  2. chisalitaum se spune '' caruta inaintea cailor'' !!!!! Am mai pus si eu intrebari....dar au ramas fara raspuns !!!! De ex. legea spune ca: in UE, la o solicitare, salvarea merge numai insotita de Medic !!!! la noi nu este insotita nici de un Asistent bine

    Este una …..Autoritatea !!!!! si nu este dorita nicidecum, absenta muncii in echipa…. Iar in cazul unor puncte de vedere diferite, acestea se rezolva….amiabil, si nu in sistem de Forta !!!!

  3. Primarul trebuie sustinut ,pentru ca doreste sa lucreze cu oameni eficienti si prompti ,Ce s-ar alege daca Timisoara ar fi condusa de mai multi oameni? , Fiecare ar face cum l-ar taia capu’ si ar fi vai de noi, asa ca unu singur ar trebuii sa fie la carma ,nu mai multi!!!

  4. DL ROBU ..a promis ca schimba secretarul Primariei,dar in schimb merge cu el in excursie…a promis ca schimba directorii din Primarie,mai ales pe BODO ADRIAN,de care spunea si avea dreptate ca este INCOMPETENT .. ca schimba sefii din Primarie…n-a schimbat pe nimeni…incompetentul de BODO este sustinut deoarece scuteste clientela politica de impozite si taxe…la zecile de firme pe care le au ! platesc impozite doar oamenii de bun simt ai urbei noastre…clientela lui BODO care i-l sustine in functie…ne rade noua timisoreniloir in nas ! iar toate astea sunt tolerate…la primaria de 5 stele !

    • mo gabrielo!
      esti dia noasta. tota comunitatea tiganeasca il sustine pra domnu Ciunhandu si pra Dom cojocare.
      TRAILORAI si sa viine napoi la Primarie ca astia diacum is varza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.