Scandal în plenul CJ Timiş. De ce a strigat consilierul judeţean pedelist...

Scandal în plenul CJ Timiş. De ce a strigat consilierul judeţean pedelist Tiberiu Lelescu la Titu Bojin, înainte de a vota suplimentarea bugetelor primăriilor din judeţ

0
DISTRIBUIȚI

CJT08_resize

Scandal în şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Timiş, unde pe ordinea de zi a fost rectificarea bugetului pe anul în curs, între pesedistul Bojin şi pedelişti. „Vă bateţi joc de oamenii săraci şi îmi pare rău că faceţi asta în post”, a strigat nervos, astăzi, consilierul judeţean pedelist Tiberiu Lelescu la preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin, înainte de a se vota în plen repartizarea unor sume de bani pentru echilibrarea bugetelor locale ale primăriilor din judeţ.


Tiberiu Lelescu a reproşat faptul că primăriile pedeliste au primit mai puţini bani decât cele pesediste şi l-a acuzat pe Titu Bojin că nu vrea să stea la discuţii pentru a modifica sumele. „Aveţi un anumit mod de a împărţi sumele şi v-am mai spus asta. Le daţi la unii şi la alţii nu daţi deloc. Sunt oraşe PDL care nu primesc nici jumătate din suma primită de cele PSD. Faceţi discriminări, iar primarii PDL sunt frustraţi că se întâmplă acest lucru”, a afirmat supărat pedelistul. Titu Bojin nu a fost afectat de acuzaţiile aduse şi a declarat zâmbind că „Tiberiu Lelescu nu este corect şi nu spune că înainte de începerea plenului am modificat patru sume, după ce am negociat cu consilierii judeţeni PDL”. În final, toţi cei şapte consilieri judeţeni PDL prezenţi, astăzi, la plenul Consiliului Judeţean Timiş, nu au dorit să voteze proiectul de hotărâre prin care se decidea repartizarea unor sume de bani pentru echilibrarea bugetelor locale, dar şi cel referitor la aprobarea bugetului rectificat al judeţului Timiş. Proiectul de hotărâre a trecut chiar şi fără votul pedeliştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.