Solicitarea DIICOT către instanţă care l-a făcut pe liderul clanului ţigănesc „Diamant”...

Solicitarea DIICOT către instanţă care l-a făcut pe liderul clanului ţigănesc „Diamant” să plângă

6
DISTRIBUIȚI

novacovici trifu diamant

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, dosarul DIICOT în care au fost trimişi în judecată membrii clanului ţigănesc condus de Trifu Novacovici, zis „Diamant”, pentru trafic de persoane. O martoră a povestit că a fost prostită să meargă în Germania ca bonă şi că va avea un salariu de 1.000 euro. „Când am ajuns acolo, Diamant m-a înjurat şi mă scuipa când se îmbăta. Venea în vizită la fiul său Ionel Crăciun de a cărui copii aveam grijă. Când a venit Poliţia că a făcut Diamant scandal, ne-au ascuns în baie. Mi-a fost frică să plec că eram singură cu ei. Când am plecat în Germania pentru drum m-a pus Novac Ion, zis Vişinel, să-i dau cerceii din aur pe care-i aveam în urechi. Nu mi-am dat niciun ban”. Extrem de nervos, „Diamant” a început să vocifereze, preşedintele completului atrâgându-i atenţia că-l va da afară din sală.


Avocatul lui „Diamant”, fostul judecător Ion Dincă, a încercat să obţină amânarea judecării pe fond a dosarului, invocând faptul că procurorul nu a spus în cazul acuzaţiei de trafic de minori la care aliniat se referă, solicitând în scris răspunsul. După ce acuzarea a precizat oral, instanţa a respins amânarea procesului.

Procurorul a solicitat condamnarea tuturor inculpaţilor cu pedepse îndreptate spre maxim, iar în cazul lui Novacovici Trifu aplicarea procedurii de confiscare extinsă a imobilului de pe strada Mihai Viteazu pe care DIICOT a pus sechestru pe motiv că „inculpatul nu a desfăşurat niciodată o activitate generatoare de venit nici în România, nici în Germania”. Avocaţii inculpaţilor au solicitat achitarea clienţilor lor considerând că nu sunt probe care să le dovedească vinovăţia şi că „nu putem vorbi de un grup infracţional organizat pentru că sunt membrii aceleiaşi familii. Nu fură, nu jefuiesc, nu sparg bancomate ca alţi conaţionali de-ai noştri. Fac afaceri cu maşini”. „Diamant” a făcut show în ultimul său cuvânt, susţinând că „nu sunt vinovat cu nimic. Casa e de mult de 10 – 15 ani. Nu eram în bandă organizată. Nu i-am pus să cerşească. Ce treabă aveţi cu casa mea. Mă duc la Băsescu să facă dreptate”. Pentru că a continuat să vocifereze şi când vorbeau ceilalţi inculpaţi a fost evacuat din sală. În afara sălii de judecată, nervii lui „Diamant” au cedat, acesta plângând că va rămâne fără casă. Instanţa a amânat pronunţarea în acest dosar.

6 COMENTARII

  1. Daca sunt vinovati ar trebui pedepse spre maxim,asa trebuie ,legea astfel v-a fi respectata si de altii,indiferent de etnie sau apartenenta politica,Romania de frica stie nu altfel,mai putin aud ca e proces politic ;maaaxim am spus !!!!

  2. metoda intunecatilor de a cumpara (din germania) o masina de lux la pret de nimic:
    urmaresc anunturi numai date de persoane particulare
    pt a face un drivetest inmineaza vinzatorului suma ceruta drept garantie (merg in test fara vinzator)
    pe traseu opresc si toarna in vasul de expansiune continutul dintr-o seringa cu ulei (evident era pregatita in buzunar)
    ajung la vinzator si spun ca masina este stricata, daca comenteaza si refuza sa scada pretul fac scandal si il acuza pe vinzator ca a vrut sa il insele (acuzatie grava in germania).
    se pare ca le merge din moment ce metoda reuseste de atitea ori.
    PS evident ca dupa ce a fost cumparata ulterior pt citeva zeci de euro se schimba lichidul de racire.

  3. Bai oameni buni ce parere aveti despre jegosul de dinca fost judecator incoruptibil si acum avocat.pai daca a fost incoruptibil de unde cunoaste toti interlopii si tiganii pe care ii apara????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.