Achitare solicitată pentru judecătoarea care a transformat instanţa în SRL: „Faptele de...

Achitare solicitată pentru judecătoarea care a transformat instanţa în SRL: „Faptele de pretinsă corupţie i-au fost induse de organele de urmărire penală”

2
DISTRIBUIȚI

judecatoarea bolos catuse

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, fondul dosarului în care DNA a trimis-o în judecată pe judecătoarea Floriţă Boloş pentru fapte de corupţie, după ce a fost prinsă în flagant primind 5.500 euro şpagă. Procurorul a solicitat condamnarea acesteia pentru acuzaţiile de luare de mită, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri şi a cerut respingerea excepţiei invocate de apărare care a solicitat anularea probleor obţinute de către investigatorii sub acoperire de la DGA pe motiv că au provocat magistratul de la Judecătoria Ineu.


„Sunt zeci de dosare în care doamna judecător a redactat cererile de chemare în judecată, le-a direcţionat spre ea şi apoi a dat soluţii. Existau enorm de multe indicii că s-a folosit de această metodă şi din acest motiv au fost introduşi investigatorii. Nu consider că a fost o provocare”, a susţinut procurorul. Acuzarea a solicitat, de asemenea, anularea mai multor sentinţe date de Floriţă Boloş, inclusiv a uneia legată de vânzarea unui apartament.

Avocatul judecătoarei a reluat teza conform căreia trebuie anulate toate probele obţinute de investigatori pentru că ei nu au avut un rol pasiv, ci unul provocator. „Nu ar fi comis acele fapte dacă investigatorii nu ar fi făcut presiuni spunând că au nevoie urgentă de întabularea acelor terenuri. Astfel au determinat-o să cadă în plasă şi să comită o aparentă faptă de corupţie. Asta pentru că îi lipseşte un element – pretinderea acelor sume. Dacă investigatorii nu ar fi căutat-o, nu i-ar fi prezentat acele documente falsificate, nu ar fi comis aceste fapte. Aceste fapte de pretinsă corupţie i-au fost induse de organele de urmărire penală”, a susţinut apărarea, care a solicitat achitarea judecătoarei pentru toate acuzaţiile.

În ultimul său cuvânt, aproape plângând, Floriţă Boloş a solicitat şi ea achitarea, recunoscând că „mă simt vinovată cî am încălcat deontologia profesională cu acei investigatori”. Instanţa a rămas în pronunţare

2 COMENTARII

  1. asa ieste,
    Nullum crimen Nulla poena !
    doamna giudecatore trebe imidiat liberata si repusa in fonctzie. Idem domnu giudecatore Tripa. Ei sunt cei mai buni si cinstiti giudecatore. sa fie clar.
    organele de URMARIRE (inclusiv prin telefon!) sa fie admonestate serios pt. faptul ca si-au permis sa induca pretinsele fapte de coruptie. iar cu banii aia, cica mita, este altceva.

    • mah magister
      te *ut in gura cu italiana ta (sau greaca ma rog…) cu tot.
      gagica o luvat niscai coco??????????
      o luvat!!! atunci???????????????
      aaaaa…vrei sa zici ca si altii giudecatore au luvat?
      pai asta ie alta problema. trebe dovedit. comprende???
      atunci patzachina asta de giudecatore proasta sa merje la pushcarie. ca coloshia la targshor o sa-i face peeeezda fliashca digitoaicele shio so sature de ormoni.
      jasno??????????
      iar pi moshu di tripa o sa-l pune la jilava sa s*uje numa ple di cremenali in seriii. sa si sature di shpaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.