Crimă înfiorătoare – şi-a ucis părinţii cu ciocanul şi a stat cu...

Crimă înfiorătoare – şi-a ucis părinţii cu ciocanul şi a stat cu cadavrele în casă trei zile UPDATE Ce au aflat poliţiştii

1
DISTRIBUIȚI

criminalisti

O crimă înfiorătoare a fost descoperită, astăzi, după ce poliţiştii au fost sesizaţi de nepoata a doi bătrâni că nu a mai vorbit cu ei de joi.


Când s-au dus la locuinţa celor doi soţi, în vârstă de 85 de ani, din Deva poliţiştii au avut parte de imagini de coşmar – cei doi erau morţi, iar în casă alături de ei era fiul lor în vârstă de 57 de ani. Acesta a recunoscut faptul că el i-a omorât, joi, lovindu-i în repetate rânduri cu un ciocan. De atunci, ucigaşul a stat în casă cu cele două cadavre. Bărbatul a fost reţinut şi a fost pus sub acuzare pentru omor deosebit de grav, urmând să se stabilească în urma unei expertize dacă are probleme psihice. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Bărbatul care şi-a ucis părinţii este un inginer pensionat pe caz de boală, acesta fiind internat de mai multe ori pentru tratarea afecţiunilor psihice de care suferă. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, acesta a povestit că i-a ucis pe bătrâni într-un exces de furie, simţindu-se marginalizat.

1 COMENTARIU

  1. Romania este tara delasarii! Sunt in curs de divort de sotul meu bolnav psihic, care nu doreste sa se trateze, iar boala se agraveaza cu fiecare zi: schizofrenie paranoida( violenta). Ne-a torturat pe mine si pe fiica mea de 6 ani. Am apelat la toate institutiile posibile: politie, IGPR, DGASPC, Min Mulcii si familiei, locul lui de munca, Medicul lui de familie….toti au spus ca trebuie sa am grija, ca este periculos, dar ca : NU pot face nimic, nu au competenta. Am formulat cerere pentru internare medicala fortata , pt ca niciodata un asemenea bolnav nu va dori sa se trateze, nu isi accepta boala. In urma cu cateva zile psihoterapeuta mi-a comunicat ca a luat legatura cu el, ca nu mai este rational deloc, ca el considera ca eu si copilul ii provocvam foarte mult rau si mi-a spus: sunteti in pericol. Ce sa fac? Sunt disperata! daca nu este internat curand, probabil ne va ucide….asa cum fac toti cei in situatie similare: este bolnav, este extrem de gelos, inventeaza scenarii, traieste intr-o alta lume, are furii necontrolate….Daca aveti solutii de a opri asemenea oameni inainte de a savarsi nenorocirea, sper sa sa gaseasca cat inca mai exist! Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.