Curtea de Apel Timișoara le-a redus pedepsele fostului șef al APIA Caraș-Severin...

Curtea de Apel Timișoara le-a redus pedepsele fostului șef al APIA Caraș-Severin și celor doi primari. Vezi cât vor sta după gratii

2
DISTRIBUIȚI

anculia

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, sentința în apelul declarat de trei dintre inculpați, foști membri PDL, în dosarul fraudării fondurilor pentru  reamenjarea pajiștilor din Caraș Severin.


În primă instanță, Romică Anculia, fostul șef al APIA Caraș Severin, cel care este acuzat tot mecanismul de fraudare, a fost condamnat la  a opt ani de închisoare ,  Ghiţă Valentin, fostul primar de Socol, la 6 ani de închisoare, iar Iancu Simion Simi, fostul primar din Oţelu Roşu la patru ani de închisoare.

În urma deliberării, instanța a admis apelurile celor trei și le-a redus pedepsele. Fostul șef al APIA Caraș-Severin Romică Anculia a primit șase ani de închisoare, Ghiță Valentin, patru ani de închisoare, iar Iancu Simion Simi, trei ani de închisoare, toți cu executare. Împotriva sentinței se poate face recurs, care urmează să fie judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție.

2 COMENTARII

  1. Bai da cata nesimtire si la Judecatorii cacanari , in loc sa le mai altoiasca vreo jumate de deceniu , boii astia le raduce din sentinta , la talharii astia nesimtiti .

  2. Unui jeg condamnat la 18 ani de Tribunal pentru viol aspura unei minore de 13 ani si alte multe furturi si distrugeri, Curtea de Apel i-a redus pedeapsa la 10 ani. Fiecare judeca dupa alt Cod Penal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.