Descinderi la traficanții de țigări din Timișoara și Șag UPDATE Bilanțul operațiunii

Descinderi la traficanții de țigări din Timișoara și Șag UPDATE Bilanțul operațiunii

6
DISTRIBUIȚI

descindere traficant tigari Trupele speciale ale Poliției Timiș împreună cu ofițeri din cadrul secției 3 Timișoara au descins în această dimineață la 17 locații din Timișoara și Șag pentru a ridica 16 persoane pentru care există mandate de aducere emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. Acțiunea a beneficiat de sprijinul DIPI. Suspecții sunt anchetați pentru contrabandă cu țigări, investigațiile scoțând la iveală faptul că aceștia alimentau cu tutun adus din Serbia atât piața locală cât și alți traficanți din țară.


La Șag polițiștii au descins la locuința unui traficant care încă este cu casa în construcție. Într-o altă locație din Timișoara în timpul percheziției au fost descoperite 4.000 de pachete de țigări de contrabandă. Vom reveni cu amănunte

UPDATE 1 : Polițiștii au ridicat dintr-o locație de pe strada Fructelor din Timișoara 10.000 euro, existând suspiciunea că banii provin din contrabanda cu tigări. Anchetatorii percheziționează 10 autoturisme care erau folosite în operațiunile de trafic cu țigări.

UPDATE 2 : Într-una dintre locațiile din Timișoara din zona Steaua, suspecții au încercat să scape de o parte din țigările pe care le aveau în locuință aruncându-le pe geam, în spațiul dintre blocuri.

UPDATE 3  În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 10.000 de pachete de ţigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, o puşcă de tir cu aer comprimat, un pistol cu gaze şi peste 31.000 de lei. 15 suspecţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 55 de ani, au fost conduşi pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, 11 dintre aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă.

6 COMENTARII

  1. astia-s mana’n mana cu vamesii si politistii de frontiera .degeaba au fost descinderile in vami de acum cativa ani ,au aparut alti vamesi si alti politisti .degeaba ii vor aresta si pe astia ,vor aparea altii cu aceleasi metehne. unica solutie este sa aducem vamesi straini .se pare ca nu se vrea acest lucru , nu se vrea starpirea coruptiei din vami ,desi istoria de 24 de ani ne arata ca in vami este coruptie de cea mai inalta speta .aduceti-va aminte de acel embaro impus sarbilor.

  2. dupa cum bine se vede nu se vrea taierea din radacini a acestei contrabande deoarece si in acest caz ,ca si in altele suspecti sunt doar cei care aduc tigarile ,nu si cei care le faciliteaza acestora o asemenea activitate.

  3. nu prea ii inteleg pe acesti oameni. unii au fost deja condamnati pt trafic de tigari, altii sint arestati si judecati si ei inca se mai ocupa cu acest lucru? nu este evident ca este o ocupatie pedepsita de lege (nu conteaza daca nedrept de aspru)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.