Moș Crăciun aduce darurile la fix doar dacă se face rezervare din...

Moș Crăciun aduce darurile la fix doar dacă se face rezervare din timp. Află cu cât se lasă închiriat

0
DISTRIBUIȚI

mos craciun1

Vesel, roșu în obraji, dolofan și cu barbă albă, Moș Crăciun pare că există cu adevărat. Costumat impecabil, Moșul adoră să asculte poezii, cântece, colinde și dorințe șoptite la ureche pe care le transmite imediat spiridușilor săi. Dar nu mai mult de o jumătate de oră, atât cât este dispus Moș Crăciun să fie închiriat de părinții care doresc să construiască pentru micuții lor o lume minunată a poveștilor. Zeci de actori amatori sau profesioniști, care se laudă că s-au costumat în Moș Crăciun și în alți ani, se lasă închiriați în schimbul unor sume de bani, însă doar dacă timișorenii își fac rezervare din timp.


“Moș Crăciun prezentabil, costum adecvat, deschis și iubitor cu copiii, cu experiență de Moș Crăciun”, așa sună unul din numeroasele anunțuri postate pe site-urile de mică publicitate. În schimbul sumei de 100 de lei, atât cât costă o vizită de cel mult o jumătate de oră, Moș Crăciun este dispus să vină la timișoreni acasă sau la petreceri ca să le aducă persoanelor dragi cadourile mult așteptate.

„Vorbește cu Moș Crăciun la numărul de telefon din anunț și invită-l la tine acasă! De Ajunul Crăciunului, pentru 50 lei/ vizită, vă veți bucura de prezența unui Moș Crăciun amabil ce are o deosebită plăcere să fie fotografiat alături de copii. Sună acum pentru programare pentru că agenda Moșului va fi plină”, încearcă să-și promoveze serviciile mai ieftin un alt Moș Crăciun de închiriat din Timișoara. Un alt actor care garantează că se va costuma în “în cel mai tare Moș Crăciun pentru seara de Ajun, profesional și autentic” își vinde serviciile în euro, “30 de euro pe eveniment, maxim 30 de minute”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.