Protest cu cruci de lemn și cuie plus portretul lui Robu împotriva...

Protest cu cruci de lemn și cuie plus portretul lui Robu împotriva deschiderii traficului rutier în Piața Unirii VIDEO

9
DISTRIBUIȚI

robu cruci protest unirii 2

Reacție peste noapte la decizia anunțată, ieri, de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, de a deschide traficul rutier prin Piața Unirii – în această dimineață trecătorii au putut obeserva mai multe cruci de lemn în fața Palatului Baroc.


Cei care protestează împotriva transformării Pieței Unirii în parcare de către Primăria Timișoara au bătut cuie-n cruci care au fost transformate-n capcane pentru mașini. În cuie au fost înfipte fotografii cu imaginea primarului Nicolae Robu folosită-n  campania electorală. În acest timp, în piață continuau operațiunile de ridicare a teraselor, patronii barurilor primind, ieri, somații ca până astăzi să le demoleze.

9 COMENTARII

  1. Si daca imi intra in calcai vreun cui in timp ce merg acasa seara? Cine e de vina, tot Robu? Felicitari, e o initiativa admirabila … nu tocmai. 😐

  2. ce abuz…pe cei care lucreza in unirii si trebuie sa si lase masina la mall sau in alte parti, pe noi nu ne intreaba nimeni?!…cine protesteaza, cei care merg la club si nu au loc de masini?! rautaciosi mai sunteti si plini de invidie…nu vreti sa plecati intr o vacanta prelungita? asa de dragul lui Robu ca el tot aici ramane si doamne ajuta ca a inceput sa faca cate cva…oameni de protest!

  3. Imi dau seama ca o parte din oamenii orasului asta devin tot mai penibili. Nimic nu se poate construi in lumea asta fara sacrificii(chiar si atunci cand va renovati casele, si mutati mobila pe mijlocul incaperii, si va tineti hainele in saci, si acoperiti mobila cu folii si… o periada indurati de dragul progresului). In perioada vechiului primar toata lumea era linistita, fara santiere, fara implicare din partea primariei (se fura in soapta si nu era nimeni deranjat).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.