Spectacol caritabil pentru a ajuta o sută de copii din familii nevoiaşe

Spectacol caritabil pentru a ajuta o sută de copii din familii nevoiaşe

0
DISTRIBUIȚI

kamelia

Campania “100 de zâmbete în dar”, începută în luna noiembrie a acestui an şi care constă în donaţii şi suport pentru ajutorarea a 100 de copii din familii nevoiaşe, continuă cu un concert caritabil care va avea loc mâine, 12 decembrie, de la ora 20.00, la Epic Society. Gazda evenimentului este dublul campion mondial la box, Mihai Leu, iar seara începe cu show-ul realizat de către Andrei Garjob, unul dintre cei mai buni iluzionişti români.


Invitaţi speciali la eveniment sunt Kamelia şi George Hora, care vor susţine un concert special pregătit pentru acest eveniment.

Publicul va fi încântat de hit-urile ce i-au consacrat pe cei doi artişti, interpretate în variantă acustică. Kamelia este acompaniată de către Răzvan Mărcuci la chitară, iar George Hora a pregătit câteva piese surpriză, în primă audiţie. Deoarece seara este dedicată strângerii de fonduri, accesul se face pe baza unei donaţii în valoare de 50 de lei, directionaţi în intregime campaniei “100 de zâmbete în dar”. Campania se finalizează în 20 decembrie, când micuţii vor veni pe aerodrom unde sunt vizitaţi de “Moş Crăciuni zburători” din cadrul Grupului de Zburători ai Timişoarei. Pe lângă demonstraţia aeriană pregătită pentru ei, cadourile destinate celor 100 de copii vor fi personalizate,  vor primi haine şi încălţaminte pe măsura lor, dar şi o mulţime de rechizite, dulciuri şi jucării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.