ATENŢIE la ţeparii de la telefon! Vezi cum a fost escrocată o...

ATENŢIE la ţeparii de la telefon! Vezi cum a fost escrocată o bătrână să plătească 25.000 de lei

1
DISTRIBUIȚI

telefonEscrocheriile telefonice au devenit deja o obişnuinţă pentru oamenii legii, care constată tot mai multe cazuri de acest tip. De această dată a venit rândul unei femei de 60 de ani din Hunedoara să ajungă victima escrocilor de la telefon. Aceasta le-a spus oamenilor legii că a fost apelată telefonic de două persoane, una dintre ele pretinzând că este director al unei companii de telefonie, iar cealaltă că este director al unei societăţi organizatoare de jocuri de noroc.

Primul escroc i-a comunicat că a câştigat un premiu de 10.000 de euro, dar pentru a intra în posesia banilor, trebuie să trimită urgent la adresa indicată de interlocutor suma de 8.801 lei.


Zis şi făcut, femeia a trimis repede banii, ca nu cumva să nu-şi primească premiul de 10.000 de euro. N-a trecut mult timp, şi femeia primeşte altă veste bună. Tot la telefon, de la un bărbat, care s-a prezentat drept director al unei societăţi organizatoare de jocuri de noroc, a anunţat-o că a câştigat o maşină de teren, în valoare de 16.000 de euro. Femeia a depus rapid banii solicitaţi şi a aşteptat nerăbdătoare premiile promise. Într-un final şi-a dat însă seama că a fost escrocată şi a relatat poliţiştilor cele întâmplate. Poliţia face acum cercetări pentru a stabili identitatea infractorilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.