Bojin merge la Craiova după bani pentru județ. Topul proiectelor pentru care...

Bojin merge la Craiova după bani pentru județ. Topul proiectelor pentru care cere finanțare de la Guvern

2
DISTRIBUIȚI

bojin la psd01

Șeful Consiliului Județean Timiș Titu Bojin merge cu jalba-n proțap în Oltenia. Acesta a povestit, la finalul plenului de astăzi de la Consiliul Județean Timiș, că „o să vedem ce înseamnă alocările de la nivel național, din punct de vedere al unor investiții cu care plec mâine la Craiova, unde va avea loc discuția pentru zona de Vest cu consiliile județene care vor fi finanțate de la bugetul național.


Vom merge cu un portofoliu de proiecte la Craiova, între care și cel legat de complexul sportiv, Sala Polivalentă care va fi construită lângă acest complex sportiv, plec cu rugămintea de la primarul Timișoarei pentru Bazinul Olimpic, proiectul pentru maternitatea pe care trebuie să o realizăm la Spitalul Județean. Plec cu proiectul pentru centrul intermodal. Sunt toate susținute cu fonduri de la noi și de la primărie. Deși sunt trecute pe Consiliul Județean, sunt incluse și proiectele pentru centuri”.  Optimist, șeful CJT a  conchis că „eu cred că sunt proiecte care le vom vedea în acest an”.

2 COMENTARII

  1. extra ordinar a ajuns Craiova capitala zonei de vest si bojin merge la cersit,si spune ca noi nu ne trebe bani ca luam inprumut lasam la saraci de olteni si la bombonica sasi faca drum:))))vai de asa parlamentari de Banat si presedinti de CJ si bineinteles de primari din TM,CS .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.