Câinii maidanezi fac a doua victimă în zona Gării de Nord din...

Câinii maidanezi fac a doua victimă în zona Gării de Nord din Timişoara

5
DISTRIBUIȚI

caine_agresiv

Gara de Nord din Timişoara devine un fel de junglă urbană, după ce, astăzi, un alt bărbat a fost muşcat de câinii maidanezi care fac legea în zonă.


La spitalul municipal a ajuns un cetăţean sârb, în vârstă de 21 de ani,  care avea mai multe răni provocate la picioare de către maidanezi. Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale şi a fost apoi dus la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, urmând să plece acasă după ce i s-a făcut vaccinul antirabic. Acesta este cel de-al doilea incident în zona Gării de Nord după ce un bărbat a stat săptămâni bune în spital după ce a fost sfâşiat de o haită de maidanezi. În urma incidentului, reprezentanţii Primăriei Timişoara şi ai CFR au aruncat vina unii pe alţii,

5 COMENTARII

  1. altu’ biat care o fi dat cu caramida dupe betzii cani, dragutzii de iei, cei mai buni prteni ai omului !?domnu Robu, sa-i facetz si lu sarbu asta amenda ca so legat de canii matale !

    Hallo patru labute, cutu cutu etc. trebe sa iesiti neaparat in strada cu talangi si pancarde sa aparati drepturile canilor maidanezi care suporta atacuri cu caramizi din partea betivilor. saracii maidanezi. cata nedreptate pe lumea asta.

  2. Responsabilitatea este a DL.director al regionalei CFR Timisoara. Sunt indicatoare de zona protejata a liniilor CFR dar acestea sunt puse pentru oameni. Este adevarat ca directorul nu are timp de CIINI pentru ca are de rezolvat contracte cistigate de ginerele sau cu firma ce matura vagoanele si alteleeee. Sa produca dar de cind a venit nu a facut nimic . Stim tot este prieten cu VELA prietenii stiu ce spun .Concret nu a facut chyiar nimic bun. Ps. nu sunt nici militian la TF nici de la primaria dar sunt documentat ca directorul este in acelasi partid cu DL. ROBU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.