Ce pedeapsă a primit pentru corupţie judecătorul plângăcios Tripa. Vezi ce e...

Ce pedeapsă a primit pentru corupţie judecătorul plângăcios Tripa. Vezi ce e mai rău decât sentinţa CAT

7
DISTRIBUIȚI

aurel tripa judecator 2

Magistratul Aurel Tripa de la Judecătoria Ineu  a fost condamnat, astăzi, de Curtea de Apel Timişoara, în dosarul în care DNA l-a trimis în judecată pentru trafic de influenţă după ce a pretins  sume de bani, 1.000 lei și 600 euro, din care a primit în mai multe tranșe 500 lei și 500 euro şi un telefon mobil, pentru a rezolva un dosar. Acesta a fost prins în flagrant chiar în faţa Judecătoriei Ineu.


Tripa şi-a recunoscut vina la primul termen, pentru a beneficia de reducerea pedepsei cu o treime, afirmând printre lacrimi că ”nu m-am putut opri”. Curtea de Apel Timişoara a decis condamnarea judecătorului la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. De asemenea, acesta are ca obligaţii se va prezenta, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de pe  lângă Tribunalul Arad; – va anunţa, în prealabil, orice schimbare de domiciliu,  reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea; – va comunica şi va justifica schimbarea locului de muncă; – va comunica informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existenţă”. De asemenea, instanţa a dispus punerea de îndată în libertate a judecătorului. Împotriva sentinţei se poate face recurs în zece zile.
Aceasta nu este singura problemă a lui Aurel Tripa, care a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii pensionarea sa. CSM a decis, ieri, amânarea discutării cererii până la momentul soluţionării definitive a procesului. În cazul în care Tripa va rămâne condamnat, va fi exclus din magistratură şi va pierde pensia specială.

7 COMENTARII

  1. s-au gandit ca poate ajung si ei in puscarie. pentru ca daca nu stiti, in puscarie fostii militeni, judecatori, procurori au parte numa de tratamente…pidosnice. adica o iau in c*ur !!! jasno?

  2. Si nu uita un magistrat care care te judeca are salar 14000-16000 mii lei un militean are 17-2300.compara si tu.care e diferenta?sa nu ajungi si tu intr-o astfel de postura sa ai verun proces ca o sa vezi tu stres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.