Chestorul Handra de la Poliţia de Frontieră a omorât un om într-un...

Chestorul Handra de la Poliţia de Frontieră a omorât un om într-un accident rutier. Ce spune Poliţia despre incident

18
DISTRIBUIȚI

handra si popara

Chestorul Ioan Handra, fostul şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi actualul conducător al serviciului judeţean Arad, a fost implicat, marţi seara, într-un grav accident de circulaţie între localităţile Pecica şi Arad.


Poliţia Arad a făcut public incidentul de abia în buletinul de presă de astăzi. Conform IPJ Arad, Handra se afla la volanul unui autoturism care circula pe DN 7, între cele două localităţi, şi „a surprins şi accidentat grav pe R. Pavel de 66 ani, care circula neregulamentar în calitate de pieton, pe carosabil, în aceeaşi direcţie de deplasare a autoturismului, pe partea dreaptă a sensului de mers, fără a avea aplicate pe îmbrăcăminte elemente fluorescente. În urma accidentului, R. Pavel a suferit răni grave,  în urma cărora, în cursul zilei de ieri, a decedat, la Spitalul Judeţean Arad”. Poliţiştii continuă cercetările, dosarul urmând să fie declinat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, având în vedere calitatea şi gradul lui Handra.

18 COMENTARII

  1. bine ca la scoala se face obligatoriu religie si nu educatie rutiera…
    ma rog, victima a terminat de muuuuult timp scoala.
    politistii ar putea sa invete pietonii care circula aiurea cum trebuie sa mearga pe o sosea fara trotuare pt a fi in siguranta, pe partea STINGA pt a vedea masinile care vin si sa poti sa te feresti daca soferul nu te vede pe intuneric „cu toate ca” esti imbracat in negru.

  2. Chestorul HANDRA s-a impiedicat de grade, erau prea grele pt niste umeri atat de ingusti.
    Poate va constata Politia Rutiera Arad ca victima a intrat in masina chestorului.

  3. Un OM nu cred ca esti….pietonul nu circula regulamentar si nu avea pe haine identificatoare florescente. Sa-l vezi tu atunci idiotule care te cheama OM…oricarui sofer i se poate intampla pe drumurile patriei…avem carute, pietoni beti,animale……condoleante familiei dar Chestorul nu este vinovat..

  4. victima era impreuna cu concubina lui,amandoi beti peste masura…s-au certat si s-au impins unul pe altul pana au ajuns in drum pentru o nenorocita de sticla de bere la pet…la ora accidentului ploua destul de tare in arad si vizibilitatea era redusa…femeia a fost testata si ea cu aparatul etilotest acesta indicand 1,05 la mie,oare cat avea victima??
    oricui i se putea intampla accidentul asta…am fost martor la vreo 50 de metri si stiu ce vorbesc
    pacat ca pentru niste inconstienti, un om,oricine ar fi el trebuie sa ramana cu apasarea morala ca el s-a aflat la volanul autoturismului desi n-are nici o vina…politistii ar trebui sa insiste si pe interogarea concubinei,s-ar putea ca ea sa-l fi impins mai tare,acesta dezechilibrandu-se si ajungand in mijlocul drumului

  5. Alta poza n-ai gasit?
    Asociezi imaginea d-lui Handra cu a idiotului de popara, care la acel moment statea in spate, lustruind bineinteles ..dosul oferit…
    In alta ordine de idei, dl Handra este nevinovat si, din pacate , dupa cat il stiu , o sa aiba constiinta incarcata .
    Asemenea incident il poate trai orice sofer in Romania, unde poti intalni pe sosea, pietoni beti , biciclisti neechipati regulamentar, carute nesemnalizate …etc, toti niste inconstienti.

  6. la cati bani a strans handra din munca cinstita o sa reuseasca sa scape nevinovat…pot garanta asta.
    asta e rasplata de la d zeu la cata neneorocire a adus acest om pe unde a trecut .

  7. 1. Il cunosc pe dl. chestor Handra. Este un om cu verticalitate, cu un sistem sanatos de valori si un om calculat. Bineinteles, ca fiecare poate sa-si spuna parerea, dar ma indoiesc de calitatea celor care arunca cu mizerii.
    2. Cine este sofer stie ce haos este in trafic din partea biciclistilor si pietonilor. Pe timp de noapte, cu vizibilitate redusa si poate si ploaie este greu sa observi vreun om care merge aiurea pe sosea. Pietonii merg pe strazile fara trotuar pe partea stanga!!!
    In concluzie, imi pare rau pentru domnul chestor, dar sunt sigur ca va trece si pesta asta cu fruntea sus!!!

  8. uitati-va la don Doctor a.k.a obezul de Popara.este unul dintre exemplele elocvente ca in aceasta tara un frustrat si un incompetent poate ajunge in functii de unde la randu-i impinge in fata tot semianalfabeti cu unica misiune de a ‘grebla’.Mariusica oare aceeasi mimica abordezi si cand vine la tine acasa domnul ‘7 lei grei’ cu pliculetul?!ooo nu cred ca iti permiti.tu nu poti decat sa cersesti de la subordonati si sa te guduri pe langa stabi.hai nu fi trist ci roag-o pe prietena ta betiva pe nume Peia ca dimineata cand va beti cafeaua ca 2 clovni obositi sa iti furnizeze niste spirt asa vei deveni mai optimist.DECI …Dragos scoate-l din poza pe Doctor ca nici in 100 de ani nu va avea valoarea Chestorului.parerea mea…

  9. recomand
    conducere cu viteza excesiva si neadaptarea vitezei la conditiile de trafic -ploaie .
    urme de franare –zero.
    marturia mincinoasa se pedepseste penal si readuce cauza pe rol.

  10. Tendentios articol marca Dragos Bota..pai mai Dragos daca tie iti apare brusc unu beat in fata masinii si efectiv nu mai ai ce sa faci si il lovesti si moare se cheama ca l-ai omorat???
    bineinteles ca si la tine pe site senzationalul e la el acasa

  11. Nu mai lingeti pe handra ca dumnezeu nu bate cu boata,si lasati voi pe POPARA M ca nu aveti voi pregatire de frontiera nici pina la genunchiul broastei. handra trebuie sa plateasca pentru nadlac. stie el ce spun EU. S a plins la CALIMENTE sa il aduca acasa ca e bolnav nu poate sa stea la BUCURESTI pe grattis…… sia venit din nou acasa. handra esti terminat profesional si fara compensatorii. EXISTA DUMNEZEU..zau ca sunt informat!!!!!!

  12. @Militianul
    Al dreq de idiot ce esti , de aia te si denumesti „militianul” pt esti prostovan aidoma acelor militieni !!!
    POPARA (na ca scrisei cu litere mari,doar pt a fi observat numele) este pregatit doar de cataneala ieftina ,in rest se preocupa de curatenie, prezenta la program si cam atat. Cat despre strategiile lui …. sunt numai imbecilitati ce creeaza un haos si risipa de materiale !!! AAA am uitat si in planul secund sa-i umple continuu buzunarele soioase .
    Sunt curios cand il pune cineva la respect pe castratul asta si ulterior la munca!!!

  13. neutrul. se vede de la o posta ca esti granicer bai papagalule. asa culegem noi informatii despre voi.va provocam voi puneti botul la savarina si vomitati tot,asa faceti si la serviciu ai inteles sper substratul.daca vecinul lui handra igas la facut general iti dai seama ciit de pregatit este si cit de competent.stiu ce zic ei acum astia macanesc dar noi avem ferma la pilu vile la pecica si altele.daca imi prind mintea cu voi atitea detin despre voi de nici voi cred ca nu stiti pentru ca lea ti facut inconstienti.bai papagalule nu am fost militian nici odata dar voi sunteti graniceri stiti voi din ce mapn proveniti, fisia calu bicicleta binoclu pelerina atit stiti.noi ne ocupam de voi,iar cu popara sa stii ca este mult mai pregatit decit voi,habar nu ai cite informatii am.am scris cu litere mici pentru ca nu meritati altceva

  14. @militianul…de ce nu faci poze la vilele din pecica sa le pui pe net??dar la vile te rog nu la casa aia veche, relativ aranjata, care e facuta jumate din pamant ca asa erau vremurile acum 30-40 de ani cand se construiau case…”asa culegem noi informatii”..fereasca Dumnezeu tara asta frumoasa de asemenea jeguri ca si tine care sunt din ce in ce mai multe

  15. Ma numesc POP IOAN SORIN;;;am responsabilitatea sa i mi dau numele…Am fost GRANICER sub comanda Dl HANDRA:::::un om integru si cu putere de decizie si comanda desavirsit…….RESPECT:::faptul ca savirsesti ceva fara voia ta …nu inseamna ca ai facut o cu intentie……….ACEST OM SA NASCUT TARAN:::::::::::::EL NU A UITAT ASTA NICIODATA::::::::::MERITA RESPECT

  16. bey magdaline gata te-ai autosesizat si ai inceput sa il pupi in dos pe Mariusica si p-aci?esti bucuros ca ti-a dat marea sarcina de a colecta marafetii?nu te bucura.asteapta finalul.nulitate mica ce esti tu

  17. @rromul
    Eh s-a autosesizat….asta face de cand exista el , el „Doru calatoru”..
    Acum sigur daca ii da 5000 de dolarei la dl doctor Popara ramane fara ei si ramane pe aceasta functie de „colector” sef.
    P.S. nu cum a patit cu „Babuinul” caruia i-a dat o spaguta si ala era sa i-o bage pe gat…hi hi hi

  18. vezi sa pozezi si casa din ungaria alui handra.apropo are niste tractoare… valoreaza cam cat o casa in centru aradului. sa mai continuam, sunt altii platiti sa ofaca. apropo handra, ce nume predestinat vezi traducerea in slovaca si maghiara,lua niste medicamente in perioada acccea care nu prea ai dadeau dreptu sa conduca…nici macar masini

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.